Tim Janssens udligning kort før tid mod Randers FC i søndags sikrede, som bekendt, AaB endnu en sæson i Superligaen.

Tim Janssen er da også en meget populær mand i Ålborg i disse dage. Facebook fansiden "AaB fans der elsker Tim Janssen" runder meget snart 3.000 medlemmer.

Tim Janssen har kontrakt med Esbjerg frem til d. 31. december 2012, men gennem foråret har der været rygter om at flere klubber er ude efter ham.

Efter Esbjergs nedrykning er chancerne for et sommerskifte naturligvis ikke blevet mindre - og spørgsmålet er om AaB er en af de klubber der gerne vil have Janssen.

Betsafe giver odds 7,50 gange pengene igen hvis Tim Janssen ryger nordpå til AaB i sommerpausen. Ryger han afsted til en anden dansk klub eller en klub i udlandet får man odds 3 og bliver han i Esbjerg får man odds 1,85.

Betsafes danske manager, Richardt Funch udtaler:

"Tim Janssen er uden sammenligning den mest populære esbjergenser i Aalborg i disse dage. Spørgsmålet er om Lynge Jakobsen vil honorere AaB's redningsmand med en kontrakt i sommerpausen. Der er ihvertfald ingen tvivl om, at Tim Janssen vil få en storslået publikumshyldest i hans debutkamp på Aalborgstadion hvis hans ender i AaB. Men hollænderen har stadig halvandet år tilbage af sin kontrakt i Esbjerg. Så på trods af at den står på 1. divisionsfodbold efter sommerpausen så hælder vi lige nu mest til at han bliver i Esbjerg"

Hvor spiller Tim Janssen den 1. august 2011?

Esbjerg 1,85

En anden dansk klub 3,00

Udlandet 3,00

AaB 7,50