Sponsoreret indhold fra NordicBet

De skyhøje forventninger til Brøndby-mandskabet er hurtigt blevet byttet ud med krisestemning på Vestegnen. Bookmakeren NordicBet mener, at klubben snart skal have ny træner, og Thomas Frank er fyret inden nytår.

Det er ikke længe siden, at Brøndby-spillerne fik bronzemedaljen om nakken, men i disse dage er der ikke meget at fejre på Vestegnen. Balladen ulmer i traditionsklubben efter nederlag i sæsonens første tre kampe og klubbens værste sæsonstart nogensinde. Situationen blev ikke forbedret af, at weekendens nederlag var mod sidste sæsons onde ånd i form af Hobro. Hos NordicBet mener man, at Brøndby træneren Thomas Frank snart kan vente sig en fyreseddel. NordicBet betaler blot pengene 1,80 gange igen, hvis Brøndbys sportsdirektør Troels Bech skal på trænerjagt inden vinterpausen.

"Det kan godt være, at man i Brøndby har været gode til at snakke proces og udvikling de seneste par år, men der er ingen tvivl om, at Thomas Frank efterhånden hænger i en temmelig tynd tråd. Når sæsonen indledes så elendigt, og man kun scorer tre mål i seks kampe mod hold, der alle burde være svagere end Brøndby, så bliver der naturligvis stillet spørgsmålstegn. Derudover var gårsdagens Brøndby-præstation
 elsagtens den dårligste siden Kent Nielsens fyring i 2010, så er sædet under cheftræneren for alvor brandvarmt," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, og fortsætter:

"Ganske vist har Agger og Kahlenberg været meget skadet, men der mangler i det hele taget struktur og idéer i spillet hos Brøndby, og det falder naturligvis tilbage på Thomas Frank. Der er ganske vist potentiale i det unge hold, men udviklingen har været minimal over de sidste to år, og spørgsmålet er, om tålmodigheden hos ledelsen er ved at være brugt op. De næste kampe bliver altafgørende, men vi tvivler på, at nedturen kan vendes lige nu og her, og vi vil blive overrasket, hvis Frank stadig er træner i Brøndby efter nytår," lyder det fra Tonni Munk Jensen.

NordicBet har også gjort Thomas Frank til favorit til første trænerfyring i Superligaen, og bookmakeren betaler blot pengene 2,15 gange igen, hvis Frank er første træner, som bliver gjort arbejdsløs. Thomas Frank og Brøndby-holdet skal forsøge at få skub i pointhøsten på søndag, når klubben møder Randers på udebane.


Er Thomas Frank cheftræner i Brøndby den 15. januar 2016?

Nej 1,80
Ja 1,90

Hvem bliver den første fyrede træner i Superligaen 2015-16?

Thomas Frank 2.15
Olafur Kristjansson 3.80
Niels Frederiksen 6.00
Jakob Michelsen 12.50
Johnny Mølby 12.50
Jess Thorup 24.00
Morten Wieghorst 45.00
Lars Søndergaard 45.00
Colin Todd 45.00
Jonas Dal 45.00
Ståle Solbakken 55.00
Kent Nielsen 55.00