Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Søndag tog Thisted en overbevisende udesejr mod FC Fredericia, og dermed topper oprykkerne sensationelt 1. division foran Vejle, som dog har spillet én kamp mindre.

Dermed står Thisted for en af de største overraskelser så langt i divisionssæsonen i Danmark, og også hos Danske Spil* er de overraskede over thyboernes start.

Før sæsonen gav spiludbyderen således odds 500,00 på Thisted som vinder af 1. division. Det odds er nu styrtdykket til odds 10,00.

- Vi havde ikke set det komme, at Thisted ville gøre det så godt. Det er en klub med et lille budget, og derfor forstærkede de sig heller ikke markant i sommer. De bruger mange af de samme spillere, som de brugte i 2. division, og de spillere har altså omstillet sig rigtig flot, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

Peter Emmike mener, at en del af forklaringen på succesen ligger hos træneren, svenske Joakim Mattsson.

- Vi skal huske, at Mattsson altså ikke forlod Vendsyssel på grund af dårlige resultater. Da han blev fyret, lå de toer i 1. division, og nu har han ført Thisted til en topplacering i samme række. Det tyder på, at han har noget kvalitet.

- Derudover har de nogle profiler på banen. Især Mikkel Agger har set god ud og topper lige nu topscorerlisten.

Danske Spil* er dog ikke overbevist om, at thyboerne fortsætter i samme spor som nu. Gassen går af ballonen, spår Peter Emmike.

- Det ville være ulogisk, at Thisted efter 33 runder ligger over fuldtidshold som for eksempel Viborg, Esbjerg og Vejle. Der er på papiret mere kvalitet i de trupper end i Thisteds. Derudover kunne man også forestille sig, at nogle af profilerne fra Thisted smutter allerede i vinterpausen, siger Peter Emmike.

Danske Spil* har lige nu Thisted som fjerdefavorit til at vinde 1. division sammen med Vendsyssel. Oddset på, at TFC havner i top tre er 2,50.

Skulle Thisted ende med på førstepladsen i rækken, står kunderne i øvrigt til at vinde et større sekscifret beløb, fortæller Peter Emmike.

Tjek odds på 1. division lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/1-division