Dudelange? Det lyder som et sted hvor der ryges marihuana og drikkes White Russians i en lind strøm. I virkeligheden er det noget så kedeligt som en provinsby i Luxembourg, men også dér kan der ske surrealistiske ting.

I torsdags vandt den lokale fodboldklub F91 nemlig 2-1 over Randers FC i returkampen i 1. kvalifikationsrunde til Europa League. Noget af en overraskelse efter at det var var blevet dansk 6-1-sejr i Kronjylland, og selv om de snuppede billetten til anden kvalifikationsrunde, må randrusianerne have haft en lidt dårlig smag i munden på vej hjem fra Luxembourg. White Russians eller ej.

En dårlig smag i munden har "Vadskaer" næppe. Han ramte nemlig Dudelange F91s choksejr i OddsXperts ugekonkurrence - til odds 7,5. Samlet fik han 8,91 point, og det var nok til førstepladsen i uge 27, og de medfølgende 1.050 kr (der indsættes på en Sportingbet-konto).

Nr 2 blev "Bredvig" med 8,52. Han belønnes med 450 kr, mens de 334 øvrige deltagere må prøve igen i denne uge - eller fokusere på månedskonkurrencen.

Normalt er ugepræmierne på 700 og 300 kr, men under VM boostede Sportingbet præmiebudgettet: 50% blev lagt oveni.

Vinderne får en mail fra BetXpert.


Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned 
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert 

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.