Vores dygtige brugertipper The Darkhorse vader i succes og specielt tre vinderspil i træk på golfstjernen Rory McIlroy har sikret et fantastisk overskud.

De fleste har nok bemærket, at den nordirske golfspiller Rory McIlroy havde et godt øje til vores tennis-darling Caroline Wozniacki, men brugertipperen The Darkhorse har haft mere travlt med at følge med i præstationerne på golfbanen. Og det har været ganske indbringende med tre McIlroy-pletskud i de seneste par ugers turneringer.

Ja, rent faktisk har der været 4 vundne spil på Rory McIlroy fra The Darkhorse, der med et voldsomt imponerende 2014 er suverænt er den mest vindende brugertipper i BetXperts historie.

Brugertip-statistik for The Darkhorse

 
Tilbagebetaling ialt: 155%
Units ialt: +122.75
Hitrate ialt: 111/223
Tilbagebetaling 2014: 244%
Units 2014: +122.73
Hitrate 2014: 49/85

Se bruger-side for The Darkhorse her.

Vildt vinder-hattrick på Rory

Den flotte sejrsstime begyndte ved The Open Championship, hvor der blev langt hårdt ud med et skyhøjt langskud til odds 34 på, at Rory McIlroy ville gennemføre 1.runde med færreste slag.

Og da første runde var overstået var det såmænd den unge Rory McIlroy, der førte foran de 155 øvrige golfspillere i den traditionsrige major-turnering. Det gav et forrygende odds 34, men det var kun begyndelsen.

Rory McIlroy endte med at vinde The Open, og dermed var der også gevinst på H2H-spillet mod Tiger Woods.

Men The Darkhorse havde luret, at Rory McIlroy kun lige var ved at spille sig varm og fangede vinder-odds 8,60 til WGC-turneringen Bridgestone Invitational. Måske bruddet med Wozniacki har hjulpet for det var første WGC-trofæ i karrieren.

Bookmakerne måtte igen til lommerne, da McIlroy ikke var færdig med at høste trofæer. Der var igen skrap konkurrence ved major-turneringen US PGA Championship, og The Darkhorse hentede et vinder-odds på 6,00 for McIlroy, der nu var udpeget som favorit.

Alene disse fire McIlroy-bets gav et samlet overskud på 46,4 units.

En stor tak for de flotte pletskud, og det bliver spændende både at følge Rory McIlroy og brugeranalyserne fra den brandvarme The Darkhorse.