OddsXperts uge 11 blev præget af CSKA Moskvas overraskende Champions League-udesejr over Sevilla, men der skulle naturligvis mere til for at vinde konkurrencen end odds 6,5.

Vinder blev "raxs" der efter at have ramt CSKA tirsdag sadlede om og gik efter mere forsigtige tips. Med succes; i weekenden ramte han således Tottenhams sejr i Stoke til odds 2,05 og FCKs sejr i Sønderjylland til 2,2.

Med sidstnævnte gevinst gik han fra 9,65 til 10,85 point, og dermed overhalede han på målstregen "merapeak" der missede sit søndagsspil på Lyon-sejr i Marseille (temmelig uheldigt, for Lyon havde diverse fine chancer) og derfor måtte se sit pointtal reduceret fra 10,75 til 9,75.

"merapeak" kan dog trøste sig med en præmie på 300 kr; mens "raxs" begaves med 700 kr. Præmierne sponsoreres af Sportingbet.

Vinderne kontaktes direkte af BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned 

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert       

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.