Det blev tæt - der var blot 0,2 ned til nr 2 og 0,55 til nr 5 - men vinder af OddsXpert-konkurrencen i uge 7 blev "Kroghy" med 10,15 point. Han sluttede af søndag med odds 5,75 for Lazios overraskende sejr over danskerklubben Fiorentina.

For sejren i OddsXpert får "Kroghy" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i februar

Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

I månedskonkurrencen ligger "Kroghy" også pænt placeret, på en sjetteplads med 11,05 point. Nr 1 er "Gakman" med 15,78 - efterfulgt af Pedah med 15,49. På tredjepladsen ligger "salle1976" med 14,78. Måneden er dog ikke slut endnu, og meget kan endnu ske...

OddsXpert-konkurrencen er som nævnt gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...