Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

VM i Rusland starter i næste uge, og ifølge Danske Spil*, så er der flere spillere som kan løbe med titlen som turneringens topscorer.


- Messi er vores favorit til odds 10,00. Han er dog skarpt forfulgt af tre målfarlige herrer. Vi har nemlig odds 11,00 på Neymar, odds 13,00 på Griezmann, og så odds 14,00 på Ronaldo, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil* og fortsætter:


- Messi er den mest scorende spiller i Argentinas historie med 64 mål. Selve holdet er også én af favoritterne til at løfte pokalen, så vi formoder at den lille argentiner nok skal få en del kampe, hvor han kan putte bolden i kassen. I deres seneste kamp mod Haiti, så scorede Messi tre mål, og var det tydeligt at se, at hans holdkammerater har ham for øje, når bolden skal i mål.


- Neymar kunne også sagtens blive VM’s topscorer. Han scorede i sin comeback-kamp imod Kroatien for nylig, og her så det ud til, at han var blevet sin skade kvit. Brasilien er vores favoritter til at vinde VM. Tager vi et kig på deres gruppe, så har de også nogle relativt lette modstandere. Derfor vurder vi, at han er en af favoritterne til at blive topscorer.


- Hvis vi tager et kig på Griezmann, så har han haft endnu en fantastisk sæson for Atletico Madrid. Han scorede 29 mål i 49 kampe, og han har vist sig som én af Europas bedste angribere over de sidste par sæsoner. Frankrig nåede EM-finalen for to år siden, og de forventes også at komme langt til VM. De har et virkelig godt hold, og Griezmann skal nok blive fodret med giftige afleveringer fra Pogba og Tolisso.


- Vi kan heller ikke komme udenom Ronaldo. Han er Portugals største stjerne, og han førte dem til guld til EM i 2016. Ser vi på hans seneste sæson i Real Madrid, så har han endnu engang banket mål ind på stribe – specielt i Champions League, hvor han nu er turneringens mest scorende spiller nogensinde. Vi vurderer dog ikke Portugal til at være ligeså stærke som Argentina, Frankrig og Brasilien, men i gruppespillet skal Portugal møde Marokko og Iran. Her forventer vi, at Ronaldo nok skal få scoret et par kasser.


Vil du spille på hvem der bliver VM’s topscorer? Spil på det
her.