Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Danmark har store traditioner, når det kommer til hold-VM i speedway. Hele 15 gange har Danmark vundet det, og i aften starter Danmarks landshold forsøget på at gøre det til 16.

Danmark er i gruppe med Sverige, Rusland og Letland. Ét hold går direkte i finalen, mens nummer to og tre skal køre om en VM-billet mod toeren og treeren fra gruppe 1, som blev afgjort i lørdags.

- Vi tror, at Sverige snupper førstepladsen foran Danmark tirsdag aften, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Sverige er på hjemmebane, og vi må nok også indrømme, at deres kørere ser en anelse skarpere ud i øjeblikket. Det er længe siden, vi har set en toppræstation fra en dansker, og det vil der være behov for, hvis vi skal slå svenskerne. Vi tror, det er mest sandsynligt, at Danmark skal køre raceoff på lørdag, siger Peter Emmike.

Danske Spil* tror dog umiddelbart også, at Danmark har udmærkede muligheder for at nå finalen.

- I raceoff mod Australien, USA og – formentlig russerne – vil vi nok stadig have Danmark som favorit. USA så sløje ud i lørdags, mens Australien klarede sig lidt bedre. Vi forudser dog, at Danmark klarer sig igennem, siger Peter Emmike og forsætter:

- Hvis man kigger frem mod finalen, så er Polen født deltager, fordi de er værter. Og de er vores favoritter til at vinde. Lige nu er Danmark delt andenfavorit til at vinde VM, hvilket viser, at vi tror, Danmark har chancer for i hvert fald at komme på podiet, spår Peter Emmike.

Tjek Danske Spils speedway-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/motorsport/speedway/outright