Endelig noget Dansk Tipstjeneste ikke har monopol på: Hykleri og dobbeltmoral! På den anden side af Øresund overgår den svenske tipstjeneste, Svenska Spel, nemlig klart danskerne i disse hæderkronede discipliner.

Livestream khabib vs. McGregor UFC 229: Her kan du se kampen


Som bekendt forsøger DTT krampagtigt at holde fast på sit statsmonopol på spil, bl.a. med det argument, at flere spiludbydere vil give flere ludomaner. Samtidig reklamerer selskabet heftigt i medierne og forsøger netop at få danskerne til at spille mere og mere...

Nøjagtigt det samme gør gældende i Sverige, men her har Svenska Spel taget et ekstra skridt ud i det, der i mistænkelig grad ligner dobbeltmoral. Samtidig med, at selskabet kæmper for at bevare sit monopol i hjemlandet, arbejder man på at få foden ind på andre landes spillemarkeder.

Senest har Svenska Spel kraftigt overvejet at søge den statslige licens til at udbyde spil i Tyrkiet. Idéen ser dog ud til at falde, fordi ”kulturen är främmande för oss,” lyder det fra informationschef Andreas Jansson. Men dermed er det ikke slut. Svenska Spel har oprettet en afdeling, der skal arbejde på at overtage udenlandske licenser – og dette arbejde fortsætter.

Bevares, det forlyder fra Svenska Spel, at de kun ønsker at overtage licenser på ”regulerede markeder” – dvs a là Sverige. Men er det ikke også det, bookmakerne ønsker (det hævder de i hvert fald) – at have mulighed for at få licens på et reguleret marked...?

Ikke så sært, at det svenske initiativ har vakt røre i bookmaker-verdenen, hvor man har svært ved at se meningen med galskaben.

Læs vores store optakt til kampen mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor her.