En god og en dårlig nyhed. Den dårlige først: Et skadesramt dansk landshold risikerer at få ørerne i maskinen i aftenens VM-kvalifikationskamp i Parken mod Deco, Ronaldo og de andre teknisk overlegne portugisere.

Den gode nyhed: Selv med et nederlag mod Portugal står Morten Olsens drenge med gode chancer for at nå næste sommers slutrunde i Sydafrika.

Efter den overraskende juni-sejr i Sverige har Danmark nemlig 16 point for 6 kampe. Ungarn - der mangler Sverige hjemme, Portugal to gange samt Danmark ude - har 13 for 6. Og Sverige og Portugal har begge 9 point for 6 kampe.

Selv hvis Portugal får maksimumpoint i sine fire sidste kampe, ender landet kun med 21 point. Ditto med Sverige - og det inkluderer en udekamp mod Danmark i oktober.

Danmark skal altså bare have 6 point i sine sidste 4 kampe - og disse inkluderer Albanien ude og Ungarn hjemme - så er førstepladsen hjemme. Det KAN gå galt, men det gør det næppe.

Dagens tip
Men kampen i Parken i aften... Her skal vi muligvis være lige så heldige som vi var i Portugal (dansk 3-2-sejr på to mål i overtiden, efter massiv portugisisk dominans) for at få point. Men lad os se. Vi var også undertippede i svensker-opgøret i Stockholm i juni.

Læs analysen af Danmark-Portugal på denne side - der også indeholder et par andre landskamps-spilforslag.

Yderligere tip til lørdagens mange landskampe findes på Torben N. Sørensens side.

Og så er der i øvrigt også andet på programmet denne lørdag. Vi har trav samt fodbold fra England og Brasilien. Og lur mig om vi ikke også får tip til Vuelta a España og US Open...

Se oversigten over alle vores tip på forsiden af BetXpert.com eller her.