Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Onsdag og torsdag skal FCK, Brøndby, FCM og Lyngby spille for deres videre skæbne i de europæiske turneringer.

FCM, FCK og Lyngby tabte deres udekampe, mens Brøndby fik uafgjort hjemme, og dermed venter der nogle svære opgaver for alle danske hold i returmøderne.

- Hvis man kigger på FCK, så ser det ikke ud til, at de har ramt formen endnu. De ser ikke længere usårlige ud på hjemmebane efter nederlaget til Zilina og kampen mod Hobro, og nu skal de helst holde Vardar fra at score, mens de selv skal skabe chancer. Det bliver svært for Solbakkens hold, det her.

- Vi ser det som 50-50, om FCK går videre eller ej, siger Jeppe Helbo, oddssætter hos Danske Spil*.

Danske Spil* har odds 1,85 på FCK til at gå videre, mens oddset på Vardar er det samme.

I Europa League-kampene er der kun ét dansk hold, som oddsmæssigt er favorit til at gå videre, fortæller oddssætteren videre: 

- FCM er favoritter til at gå videre, mens Lyngby og Brøndby begge er underdogs i deres kampe, siger Jeppe Helbo.

- Vi mener, at FCM bør kunne slå deres polske modstander på hjemmebane. Desuden har de scoret to mål på udebane, så 1-0 og 2-1 vil være nok for dem.

- Brøndbys chancer i Split blev lidt forringet af nyheden om, at Hajduk alligevel må lukke fans ind på stadion. Nu venter der formentlig en heksekedel, som øger presset på Brøndby. Vi formoder derudover, at Krasnodar har niveauet til at sætte Lyngby til vægs, så de to hold skal overraske, siger Jeppe Helbo.

Tjek Danske Spils Champions League- og Europa League-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/champions-league