Hvo intet vover, intet vinder.

Vinderen af sidste uges OddsXpert-konkurrence vovede i høj grad, og det betalte sig. "nisse" gik stort set kun efter høje odds og ramte ikke desto mindre 6 ud af 7 tip. Forbieren var sjovt nok et forsøg på at ramme odds 2. Alle hans øvrige tip var på mindst odds 2,7; og de fleste var et godt stykke over odds 3.

En samlet pointsum på 12,35 gav en suveræn sejr foran "Dannevangen" der med 9,7 point var 0,7 foran nr 3.

Dermed vinder "nisse" førstepræmien i ugekonkurrencen, og modtager derfor 700 kr. indsat på en Sportingbet konto. "Dannevangen" kan trøste sig med 300 kr.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så let deltager du
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge det tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.