Selv om "easy2win" førte med mere end 7 point ned til nr 2, så tog den suveræne etter alligevel misteltenen i ed i sidste runde i maj-udgaven af OddsXperts månedskonkurrence. En drilagtig programsætter havde i OddsXpert-udvalget inkluderet håndboldkampen mellem Slagelse og Aalborg, og et kryds hér ville give odds 13 og kunne i teorien vippe "easy2win" af pinden... Hvad gør en snu førerhund så? Spiller naturligvis selv krydset...

Slagelse vandt, men det var i den sammenhæng ligegyldigt. Med en samlet pointsum på 26,06 havde "easy2win" nok til at blive den hidtil bedste vinder af OddsXperts månedskonkurrence. Pudsigt nok var der ingen af de nærmeste efterfølgere, der satsede på håndbold-krydset - med andre ord ingen der satsede på en sensationel paladsrevolution i allersidste øjeblik.

Og dog. Lige uden for præmierækken lurede nemlig "hagen" der havde 2,7 point op til tredjepladsen - en afstand, hun forsøgte at tilbagelægge med et kryds i træningskampen mellem Frankrig og Ungarn. Den endte imidlertid 2-1, og "hagen" måtte nøjes med en fjerdeplads. Trods alt en flot præstation - især fordi "hagen" vandt månedskonkurrencen i april! I april var der 658, i maj 622 deltagere, så at holde sig i eliten begge måneder er decideret imponerende.

Præmielisten i maj-konkurrencen:


1.500 DKK: 1. easy2win 26,06 point (20 rigtige af 30 tip)
1.000 DKK: 2. gregers 19,88 point (19 rigtige ud af 29)
500 DKK: 3. Jengz2002 14,80 point (16 rigtige ud af 30)

Hver præmievinder får pengene indsat på en Sportingbet-konto og vil blive kontaktet af BetXpert vedrørende detaljerne.

OddsXpert kører videre


I dag starter endnu en måned - og dermed endnu en månedskonkurrence i OddsXpert.

Gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Det handler om dygtighed - og om mod...

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Ud over månedspræmierne uddeles også ugepræmier: Hver mandag får den foregående uges OddsXpert 500 kroner indsat på en Sportingbet-konto. I alt uddeles præmier for 5000 kr hver måned.

I maj har vi uddelt ugepræmier til følgende:

Uge 21: høvding
Uge 20: DerAlte
Uge 19: jesper_sø
Uge 18: easy2win