De er lige sexede. Den ene har de lækreste ben, men den anden danser bedre. Og så foretrækker danskerne altså danseren frem for benene.

Der er naturligvis tale om TV2-programmet Vild Med Dans, som fredag afholder finale med Laura Drasbæk og Cecilie Hother som de to såkaldte kendisser over for hinanden med henholdsvis Silas Holst og Mads Vad som de mandlige dansepartnere.

Og ifølge B.T.’s afstemning, der har fået flere end 12.000 danskere til at klikke stemmer af sted i skrivende stund, er 31-årige Cecilie Hother altså både danskernes favorit og den bedste danser.

Til gengæld har den fire år ældre Laura Drasbæk de pæneste ben, mens de to damer er lige sexede ifølge den altid sobre folkedomstol.

Hother ser ud til at have folket på sin side

Selv om sexede kvinder og disses ben på ingen måde er at foragte, holder jeg dog fokus på det rent dansemæssige i denne omgang.

For når 65 procent af de stemmende mener, at Cecilie Hother er den bedste danser, mens 58 procent holder med hende, så er det en forskel, der er værd at tage seriøst.

Finalen afgøres nemlig via sms-stemmer, og man behøver ikke være sociolog for at komme til den konklusion, at seerne til ”Vild Med Dans”-finalen formentlig har en del til fælles med det segment, der afgiver stemmer omkring deltagerne via B.T.’s hjemmeside.

Med andre ord er der altså overordentligt gode chancer for, at Cecilie Hother fredag aften kan lade sig kåre som landets bedste kendis-danser. Et karriereskridt op ad og ud i verden, som den blonde tv-vært vel knapt havde turdet håbe på for bare et par år siden...

Surewin

Spøg til side, for der kan skam være penge at tjene ved at spille på en af de to finaledeltagere. Ja, sågar ved at spille på dem begge to, da man i teorien kan score sig 1-2 procent surebet ved at kombinere odds på Cecilie Hother (1,55 flere steder) med odds på Laura Drasbæk hos NordicBet* (2,95).

Det er dog kun et teoretisk tilfælde, for limits er formentlig ganske lave på spil som disse. Og bookmakerne bliver som regel også vrantne, hvis man spiller på den måde, og så kan kontoen blive spærret og det, der er værre.

Næppe et par procenters sikker profit værd.

Vi har derfor i al fairness set på, hvad bookmakerne tilbyder i ”en ren duel” mellem Cecilie Hother (og Mads Vad) over for Laura Drasbæk (og Silas Holst).

Bookmakernes odds


Cecilie Laura
Bet365* 1,55 2,3
Bet24 1,4 2,7
Betsafe 1,4 2,7
Centrebet 1,5 2,4
NordicBet* 1,35 2,95
Scandic 1,55 2,3
Unibet* 1,55 2,3

Hvad siger du?

Spørgsmålet er altså, om der er tiltro nok til folkedybet, eller om Laura Drasbæk med de lækre ben kan overraske stik mod alle odds (bogstaveligt talt)?

Jeg er tilbøjelig til at underkaste mig B.T.-læsernes dom og vilje, men hvordan er stemningen blandt BetXperts – uden tvivl – dansekyndige brugere?