Glem Clark Kent. Superman er waliser og hedder Bale (nøjagtigt ligesom superhelte-kollegaen Batman).

Gareth Bale.

Den kun 21-årige Tottenham-venstrefløj blev i går mødt af så mange genvordigheder at man skulle tro en superskurk stod bag.

Stedet var San Siro, Milano. På den anden banehalvdel stod Champions League-vinderne fra Inter - der blandt diverse stjerner tæller Maicon, verdens bedste højreback. Og som om det ikke var nok, blev Tottenham reduceret til 10 mand efter blot otte minutter da keeper Gomes blev udvist. Da stod der allerede 1-0, og det medfølgende straffespark gav Inter en 2-0-føring. Da der blev fløjtet til pause, stod der 4-0 til hjemmeholdet.

Mange ville være knækket på det tidspunkt. Men ikke Super-Gareth. Stort set ene mand tog han kampen op - og hans stormløb mod det italienske mål havde nær givet Spurs point.

Fik Maicon til at ligne en kegle

I 52. minut gik han solo fra midterlinjen, rundede Maicon og fik brasilianeren til at ligne en træningskegle, løb fra Zanetti og udplacerede Julio Cesar fra venstresiden af straffesparksfeltet. I 90. minut gentog han kunststykket, og i 91. minut fuldendte han sit hattrick da han afsluttede Aaron Lennons fornemme oplæg.

4-3. Inter vandt, men må stå med røde ører efter mødet med den walisiske kraftkarl der lige nu fremstår som verdens bedste venstrefløj. Cristiano Ronaldo? Jojo, portugiseren er da temmelig god, men han har altså ikke Gareth Bales dynamik, gennembrudsstyrke og ukuelige gå-på-mod.

Inter fører nu gruppe A med 7 point. Tottenham har 4, Werder og Twente hver 2. Næste spillerunde afvikles 2./3. november.