Foråret ud kører vi en gratis facebook-konkurrence på alle Superliga-kampe mandag og fredag. Vi starter allerede i aften - så gå ind på BetXperts facebook-side og tip første målscorer i kampen mellem Nordsjælland - Randers. Præmien er et gavekort på 300 kr. til Unisport.

Superligaspillerne skal i weekenden på græs igen. Forude venter et hæsblæsende program med 16 runder på kun 11 uger. Vi er også lidt forårskåde hos BetXpert og lancerer derfor en fast Facebook-konkurrence, som kommer til at køre på Superliga-kampen fredag og mandag i hver runde.

Reglerne er enkle:

Gå ind på BetXperts facebook-profil her facebook.com/betxpert, hvor konkurrencen kører. Tip kampens første målscorer inden kampstart i konkurrencens kommentarspor. Præmien er et gavekort til 300 kroner til unisport.dk. Selvmål og "ingen mål" tæller selvfølgelig også med som bud. Er der flere, der rammer plet på målscoreren, så trækker vi lod.

Øvrige regler og vilkår:

  1. Deltagere skal være fyldt 18 år.
  2. I tilfælde af lighed mellem flere deltagere på konkurrencens vinder-præmis (fx. "Tip 1. målscorer"), vil vinderen blive fundet ved lodtrækning mellem alle korrekt afgivne tip.
  3. Tip afgivet efter kampstart på en begivenhed tæller ikke med i konkurrencen.
  4. Vindere kontaktes via besked til deres Facebook-profil efter hver endt konkurrence-runde.
  5. Præmier udbetales i form af gavekort til Unisport, og sendes enten elektronisk eller til vinderens postadresse.
  6. I tilfælde af at en vinder ikke responderer indenfor 72 timer efter besked om præmie fra BetXpert, mistes retten til præmien, som overgår til en senere konkurrence.

Denne konkurrence er på ingen måder sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.