Vores ekspert Søren Jonassen gjorde det igen og hev endnu engang et højt odds i land, da Sheffield Utd skuffede mod Crewe. Det sikrede saftige odds 10.

Det er ikke sådan lige til at begå sig i den engelske League 1, så heldigvis har vi den skarpe fodboldekspert Søren Jonassen til at guide os i retning af valuebets.

I sidste måned fik vi således serveret et flot pletskud til odds 7,00 med Accrington´s udesejr mod Southend i League 2. Og den fornemme bedrift blev såmænd gentaget i starten af denne måned, hvor der igen var gevinst på en odds 7´er, der sad lige i kassen, da Gillingham fik banket Swindon med 3-0.

Og i denne weekend kunne vi så igen nyde en fuldtræffer i det højere odds-luftlag fra den 3. bedste engelske række.

De færreste havde nok selv fundet frem til at gøre indskud på en sejr til bundholdet Crewe, der skulle en tur til Bramall Lane for at møde Sheffield United, men odds 10 for udesejren var alligevel for fristende.

For Sheffield United stillede op uden en håndfuld spillere mod et hårdt presset Crewe-mandskab, der fighter for at undgå nedrykning.

Se analysen fra Søren Jonassen til Sheffield Utd-Crewe kampen her.

Sæsondebuterende supersub sikrer sensationssejr

Crewe-manager Steve Davis sendte unge Ryan Colclough ind til sæsondebut i de sidste 20 minutter af kampen ved stillingen 1-1. Den 20 årige angriber har været ude med en skade i 1½ år, men i sidste minut af kampen finder Colclough alligevel selvtilliden til at trykke af udefra og han sendte heldigvis kuglen i netmaskerne til slutresultatet 2-1.

Det befriende sejrsmål sendte ikke kun de tre point til Crewe, der dermed rykker over nedrykningsstregen, men det betyder også, at bookmakerne endnu engang må til lommerne på en velbetalt League 1-udesejr, der vist er blevet lidt af en specialitet hos Søren Jonassen.

Med det odds 10,00-pletskud i hus (og de to odds 7´ere) fortsætter BetXpert´s fodboldpanel med et flot 2015, hvor der indtil videre er hentet et samlet overskud på lige over 24 units. Efter knap 340 fodboldtips er der hentet en meget flot tilbagebetalingsprocent på 107%.

Fantastisk flot ramt og mange tak for tippet.

Hold øje med kommende tip fra Søren Jonassen her. Og meld dig på hans mailliste her