Denne weekend byder på lokalbraget mellem Atletico Madrid og Real Madrid, mens FCK møder FCM og Milan tager imod Juventus. Vi har set på oddsene.

Der er meget på spil i weekendens topkampe, hvor Glen Riddersholms midtjyske ulve skal forsvare deres førsteplads mod Ståle Solbakkens FCK-løver. Kan FC Midtjylland hente en sejr i Parken vil de igen placere sig som mesterskabsfavoritter og skabe et forspring på 8 point ned til FCK.

FCK er naturligvis favoritter i eget hule, og de kan tage et stort skridt mod at genvinde mesterskabet, hvis de kan få fat på alle tre point i søndagens Superliga-topbrag.

Søndag, 2. marts, kl. 19:00

FC København
Uafgjort FCM
Odds 1,80 Odds 4,00 Odds 5,50

Vores ekspert Higuain har kigget nærmere på kampen og I kan se hans analyse her.

Cristiano Ronaldo eller Diego Costa?

I den spanske Primera División tager Atlético Madrid imod rivalerne Real Madrid på Estadio Vicente Calderón.

Real Madrid kommer ind til dette lokalbrag med et tre pointsforspring ned til Barcelona og sæsonens overraskelse Atletico Madrid.

Det er samtidig et topmøde mellem de to målkonger Cristiano Ronaldo, der er øverst på topscorerlisten med 22 sæsonmål, mens Atletico Madrid-topscoreren Diego Costa er i lige i hælene på portugiseren med 21 sæsonmål.

Diego Simeones standhaftige taktik og fokus på kollektivet kan bringe mesterskabet til Atletico Madrid, men det er Real Madrid-stjernerne, der tager favoritværdigheden denne gang.

Søndag, 2. marts, kl. 17:00

Atletico Madrid
Uafgjort Real Madrid
Odds 3,50 Odds 3,50 Odds 2,20

Higuain har også leveret en ekspertanalyse til denne kamp. I kan se hans tip her.

Mario Balotelli eller Carlos Tévez?

Hos det kriseramte Milan-mandskab skal manager Clarence Seedorf forsøge at sætte den rette taktik mod det suveræne førerhold Juventus. Milan indtager en meget skuffende 9. plads, mens Juventus stormer mod endnu et mesterskab.

Kan den store ´Super-Mario´ Balotelli stoppe Juventus-toget med apache-krigeren Carlos Tévez, eller er Contes tropper for stærke?

Søndag, 2. marts, kl. 20:45

Milan Uafgjort Juventus
Odds 3,80 Odds 3,45 Odds 2,13
Betsafe

Jens Bøye har lagt en analyse ud på denne kamp. Se hans ekspert-tip her.

Hvad er jeres fiduser til disse søndagsbrag?