Selvforelskelse er en grim ting, men man må godt klappe sig selv på skulderen en gang i mellem. I hvert fald hvis man fortjener det. Og det gør vi her på BetXpert efter en vellykket weekend...

Vores NFL-tip til TV Sport gik hjem, ditto med vores tip til avisen 24Timer - og vi vandt vores match i Betfairs Road to Africa-konkurrence.

Masser af momentum på TV2 Sport
Som bekendt viser TV2 Sport hver søndag en udvalgt kamp fra NFL - præsenteret af d'herrer Elming & Bøjgaard.

Som led i kamp-optakten serverer studieværterne hver uge et spilforslag til TV-kampen. Dette spilforslag kommer herfra - fra BetXpert.com - og er udarbejdet af vores NFL-eksperter Peter Jensen og Jonathan Morell.

Og det går faktisk vældigt fremragende med vores TV-tips. I søndag ramte vi (med et Jonathan Morell-tip) odds 3,7 for Cincinatti Bengals udesejr over NFL-mestrene Pittsburgh Steelers. Det var tredje fuldtræffer i træk, og efter sæsonens 10 første runder er vi oppe på 7 rigtige ud af 10 afgivne spilforslag. Tilbagebetalingen siger 166%...

Så mon ikke der efterhånden er en del TV-kiggende NFL-fans der spidser øren når Claus Elming bringer BetXpert-tippet på banen...

Dagligt tip i 24Timer
BetXpert leverer ikke kun tips til TV2 Sport; vi forsyner også gratisavisen 24Timer med spilforslag: Et BetXpert-tip pryder avisens sportsside hver dag, mandag til fredag - til morgen-gavn for pendlere og andet godtfolk i Danmark.

I fredagens udgave gik vores tip på en lørdagskamp i den engelske Conference League: Anders Jørgensens ettal i Rushden & Diamonds - Histon, til odds 2,12.

Kampen endte 2-1 til hjemmeholdet, og tippet gik hjem.

Hvad er vores 24Timer-tip til i dag, spørger du? Læs avisen :-). Ok, ok: Det er dette tennis-spil (spilles onsdag), forfattet af Jonas Mikkelsen.

Road to Africa: BetXpert tilbage på sporet
BetXpert.com fik en dårlig start på Betfair-konkurrencen "Road to Africa" i forrige weekend. Vi missede begge vores tips og tabte vores første h2h-kamp.

Men det fik vi rettet op på i seneste weekend. Her ramte vi både brugertippet (under 2,5 mål i DK-Sydkorea, til odds 1,78) og eksperttippet (genbrug af Rushden & Diamonds-tippet til odds 2,12) og fik 3 point for en vunden match.

Dermed er vi tilbage på sporet (se stillingen) - og den kurs skal selvfølgelig holdes i næste weekend. Vi har derfor igen brug for spilforslag og debat fra jer, kære læsere (I kan til gengæld vinde præmier). Hold øje med nyhedssektionen og forum - ugens tip-diskussion søsættes snart.

Læs mere om projektet - med bruger-afstemning om tips - her.