I Storbritannien overvejer regeringen og spillemyndigheden at indføre en månedlig tabsgrænse for alle spillere. 

Både den britiske spillemyndighed, Gambling Commission, og regeringen pønser på at indføre faste tabsgrænser for alle spillere i Storbritannien. Det ventes, at regeringen vil tage emnet op, når man næste gang skal opdatere spillelovgivningen. 

Gambling Commission skulle allerede være så langt i planerne, at de specifikt tænker på at foreslå en tabsgrænse på 100 pund, svarende til 868 kroner. Det skriver Focus Gaming News.

Undersøgelse: Befolkningen er imod

Hverken regeringen eller den britiske spillemyndighed kan dog forvente en popularitetsmedalje, hvis der bliver indført sådanne begrænsninger. I en undersøgelse foretaget af YouGov tilkendegiver 51 procent af de 1.683 adspurgte, at de ikke mener, at regeringen bør have magten til at indføre et sådant loft. 27 procent mente, det var en god idé. 

59 procent mente, at hvis der er for mange restriktioner, så vil spillerne søge mod det grå marked. Det vil sige hos spilleselskaber, som ikke har spilletilladelse i Storbritannien. Dette var kun ti procent uenige i.

Michael Dugher, administrerende direktør i Betting and Gaming Council, mener, at personligt satte tabsgrænser er en god ting. 

- Som jeg ser det, så er limits en god ting. Og det er derfor, der opfordres stærkt til spillerne om at de sætter deres egen personlige grænse med hensyn til, hvor meget de må tabe.

Den administrerende direktør mener dog, at man skal passe på med at trække ens-for-alle-begrænsninger ned over hovedet på alle borgere. Han henviser i den sammenhæng til, at spiludbydernes teknologi allerede kan markere spillere, der har et mistænkeligt spillemønster, med et rødt flag. Disse spillere kunne man eventuelt blive bedre til at kigge efter i sømmene, lyder det.