Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Danmark spiller en meget afgørende VM-kvalifikationskamp imod Polen lørdag aften i Warszawa, og Oddset-spillerne er overbevist om dansk sejr

Åge Hareide og det danske landshold fik en pointmæssig perfekt start på VM-kvalifikationen frem mod VM 2018 i Rusland med sejren på 1-0 over Armenien i Parken i september.

Nu venter den på papiret vel nok sværeste kamp i VM-kvalifikationspulje E ude mod Polen i Warszawa, men de danske Oddset-spillere er optimistiske på Danmarks vegne, fortæller Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*:

- Selvom det på forhånd ligner en svær opgave for Danmark at hente en sejr på udebane mod Polen, så tror Oddset-spillerne i stor grad på de danske drenge. Mere end 55% af omsætningen på landskampen kommer på 2-tallet og tre point til Danmark, mens bare 35% bliver spillet på hjemmebanefavoritterne fra Polen.

Peter Emmike tror blandt andet, at spiltendensen på VM-kvalifikationskampen afspejler den gode start som Åge Hareide har fået med det danske landshold:

- Der er sket en opblomstring med det danske landshold efter Åge Hareide har overtaget dirigentstokken. Der er en positiv hype omkring landsholdet, og så skader det heller ikke, at vores landsholdsangribere virkelig har fået gang i målscoringen i de europæiske topligaer med Nicolai Jørgensen som det klareste eksempel. Derfor oplever vi lige nu en patriotisk stemning omkring landsholdet.

Danmark er vurderet som outsidere imod Polen, og danskerne giver odds 4,00, hvis de formår at få alle tre point med hjem fra Warszawa. Omvendt fordobles indskuddet på Oddset, hvis Polen vinder, og et uafgjort resultat står til odds 3,35.

Fortsætter Nicolai Jørgensen målscoringen er der odds 3,50 at hente i VM-kvalifikationskampen.

Spil på Polen-Danmark på Oddset: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/vm-kvalifikation