Hvis Caroline Wozniacki er irriteret over, at hendes første kamp i Australien Open er udsat, kan hun glæde sig over, at gamblerne hos spillebørsen Betfair* har stor tiltro til hende.

For selvom favoritterne til årets Australian Open-turnering hedder Serena Williams, Kim Clijsters og Justine Henin, så er danske Caroline Wozniacki også at finde helt fremme i feltet.

Den danske tennisdarling er seedet til en plads i semifinalen, men med Justine Henins og Kim Clijsters’ tilbagevenden ser det unægteligt svært ud for Caroline.

Ikke desto mindre er der blot fire spillere på spillebørsen Betfair*, der pt. giver lavere odds end Caroline. Udover de tre førnævnte er det Dementieva, der i øjeblikket giver odds 12. En dansk turneringssejr giver odds 20.

- Caroline fik en dårlig sæsonstart i sidste uge, men det har tilsyneladende ikke påvirket omverdenens tro på, at hun kan følge op på den fantastiske sidste sæson, fortæller Betfairs country manager Peter Weinreich.

Hvis regnen ikke udskyder programmet yderligere, skal Caroline spille sin første kamp onsdag, hvor hun giver pengene 1,25 gange hos Betfair*, hvis hun besejret Aleksandra Wozniak.

Betfairs top 8 odds på vinderen af Australien Open for damer:
Serena Williams 4,7
Kim Clijsters 4,7
Justine Henin 7,6
Elena Dementieva 12
Caroline Wozniacki 20
Dinara Safina 20
Venus Williams 21
Victoria Azarenka 28


Se alle odds hos Betfair*.