117% lyder tilbagebetalingen på. Efter 132 tips hvoraf 80 har ramt. De seneste 30 dage siger endda 141% for 30 tips (hvoraf 21 er gået hjem).

Nydelig statistik, må man sige. Og hvem drejer det sig om? Såmænd Nicolai Bech, ansvarlig for BetXperts VIP SMS-service.

VIP SMS, der blev indført som et helt nyt område i ekspertpanelet i april 2009, eksisterer kun i form af SMS tips, som udsendes til abonnenter. Tjenesten er - pga eksklusiviteten - prissat til 6 sms klip pr. sms (som ofte indeholder flere end ét tip), svarende til mellem 6 kr. og 9 kr., afhængigt af hvor mange klip man køber til sin SMS konto.

VIP SMS
Der udsendes i omegnen af 15-25 VIP SMS'er pr. måned. Bemærk at tippene ikke har en analyse; dette duer SMS-mediet ikke til.

De bookmakere der typisk bruges, er: Bet365*, Bwin*, Expekt*, Ladbrokes, Nordicbet*, Pinnacle, Unibet* og 188bet.

Tippene går mest på specialspil, da det er nemmere at fange bookmakeren på det forkerte ben.

Læs mere om VIP SMS og hvordan du abonnerer på http://www.betxpert.com/ekspert/vip/

Bemærk: Denne VIP SMS tjeneste er en købespil-tjeneste, hvor grundlaget er specielle tips fra Nicolai Bech, som ikke publiceres andre steder på BetXpert. Tjenesten er et supplement til de øvrige områder i ekspertpanelet, som ikke påvirkes indholdsmæssigt (med hverken flere eller færre tips) af at VIP SMS tjenesten lanceres.

Hvem er Nicolai Bech?
Bag alle tips til VIP SMS står Nicolai Bech, som tidligere har drevet købespils-hjemmesiden Bet-Invest.com med flotte resultater til følge. I en periode over 3 år og på baggrund af over 300 spil, formåede Nicolai at holde en samlet tilbagebetaling på 116%. Alene i 2008 var tilbagebetalingen over 130%.

Og de flotte tal har han altså holdt fast i efter at være kommet till BetXpert.

Men hvem er Nicolai i øvrigt?

Han er 30 år, bor i Århus og har en søn på 3 år. Og tilbringer en del af sin tid med betting, blandt andet altså BetXperts VIP SMS-tjeneste.

Derudover har vi stillet ham et par spørgsmål og kan hermed præsentere svarene:

Interview
Yndlings-fodboldklub?
- FCK, AGF, Barca, Real, United, Arsenal - attraktiv og seværdig bold...

Yndlings-sport?
- Håndbold - der sker konstant noget.

Baggrund for betting-interesse (og -evner)?
- Min store interesse for tipning/betting blev grundlagt som 13-årig, da min far og jeg uge efter uge jagtede den store gevinst i Tips 13. Det var ugens højdepunkt at sidde i sofaen (senere med en øl) og diskutere fodbold, se god engelsk bold og samtidig følge med i dong-servicen.

Årene efter introducerede Tipstjenesten Den Lange, hvor det trods den ringe tilbagebetaling på 80% pr. kamp (51% på trippel, der dengang var et krav), lykkedes mig at lave et lille overskud. Dengang brugte jeg oceaner af tid på at nærstudere alle europæiske holds hjemme- og udebanestatistikker og baserede meget af min betting på disse.

I dag skæver jeg lidt mere til special bets, hvor jeg mener, at man kan lave større overskud end på de traditionelle 1X2-væddemål. Et eksempel kan være: Ronaldo er skadet imod Sevilla og derfor justerer bookmakerne løbende 1X2-væddemål op til kampstart, men er bookmakeren egentlig opmærksom på hvor mange hjørnespark denne mand tilkæmper sig?

Nej, for de justerer på intet tidspunkt hjørnesparksodds. Sevilla giver ved kampstart stadig odds 1,95 for at få flest hjørnespark og vinder suverænt med 14-6.

Mit råd er: Kig bag kulissen - der findes guld og grønne plæner :)


Interesse-områder indenfor sport/betting?
- International, spansk, engelsk, tysk og dansk fodbold. International og dansk håndbold. Store sportevents.

Nicolai som almindelig ekspert
Som bonus-info kan vi her fortælle at Nicolai Bech snart - præcis hvornår skal vi nok melde når det er aktuelt - slutter sig til BetXperts ekspertpanel som almindelig analyseskrivende ekspert.

Ikke i stedet for VIP SMS-tjenesten, men ved siden af denne. Dermed kan han nemlig få afløb for sin analyse-pen - og BetXpert kan gøre endnu mere brug af hans kompetence.

Bemærk: Nicolais almindelige ekspert-tips vil ikke også komme som VIP-tips (og omvendt). De to områder vil være helt adskilte.

Nicolais områder i det almindelige ekspertpanel vil være håndbold og fodbold (international, spansk, engelsk, tysk og dansk).