Efter en dårlig lørdag tog BetXpert i dén grad revanche søndag hvor vores eksperter ramte stort alt hvad de rørte ved - fra trav over Formel 1 til fodbold. Og successen var endnu større på brugertip-fronten hvor odds 9 blev ramt både lørdag og søndag.

Se listerne over "Senest afviklede tips" (findes desuden i den vandrette menu foroven, under "Tips & Analyser"):

Eksperternes senest afviklede tips

Brugertippernes senest afviklede tips

Via listerne kan du læse de afviklede analyser og se om tippene er gået hjem.

Aktuelle tips kan findes på denne side - eller på forsiden af BetXpert.com.

Brugertippere: 2 gange odds 9

Lørdag ramte brugertipperen "steneren" plet med sit sats på at Benoit Pedretti ville score i Auxerres hjemmekamp mod Caen. Kampen endte 1-1, første mål sat ind af hjemmeholdets midtbanegeneral - og det fik "steneren" odds 9,0 for.

Søndag var det brugertipperen "Kid Rock" der fandt et fremragende spil hos Bwin* på NFL-kampen Buffalo Bills-Miami Dolphins. I væddemålet "Første touchdown" havde Bwin* undladt at liste prominente folk som Ricky Williams og Ronnie Brown ved navn - og de var derfor inkluderet i "Any other player", til odds 9,0. Og hvem scorede så første TD? Det gjorde såmænd Ronnie Brown...

Lørdags-depression

BetXperts ekspertpanel åbnede lørdagen på fin vis med den tidlige eftermiddagskamp i Premier League. Opgøret mellem Everton og Manchester United (uden Rooney) på Goodison Park endte 3-3, og dermed gik Jesper Ambrosius´s 1X-tip hjem til odds 2,04.

Senere på dagen hentede vi også nogle odds hjem i tysk, skotsk og italiensk fodbold. Men vi missede også nogle tyske tips, ligesom vi gik fejl af fransk og brasiliansk fodbold, håndboldkampen mellem KIF og AGK samt lørdagens Vuelta-etape og en tenniskamp i Alphen.

Trøst: god hollandsk debut og Klitschko-sejr

En trøst var det at Mikkel Vilfort fik en succesrig ekspertdebut med sit Under 3,5 mål-tip på Heerenveen-Vitesse (2-1), til odds 1,97, og at kampsportsekspert Loke Barrett havde luret forløbet af sværvægts-boksedysten mellem Vladimir Klitschko og Samuel Peters. Den ukrainske verdensmester stoppede den kenyanske udfordrer i 10. omgang - og det fik Loke odds 2,92 for.

Men det kunne ikke helt redde vores lørdag. Alt i alt placerede vi 16 spilforslag til dagens sportsbegivenheder. Heraf gik 6 hjem, 10 kiksede - og vi fik en trist tilbagebetaling på 77%.

Søndags-succes

Lørdag var dyster, men søndagen gik meget bedre. Ud af 9 tips missede vi kun 1 (Juventus-Sampdoria); et enkelt asian-spil gik i odds 1 (Gijon-Mallorca), og 7 spilforslag sad altså lige i skabet.

Søndagen gav en samlet indtjening på 14,77 enheder for en indsats på 9 - og det betød en tilbagebetaling på 164%. Rigeligt til opveje lørdagens underskud; samlet gav weekenden en tilbagebetaling på 108%.

Fuldtræfferne talte blandt andre to Formel 1-tips ved Martin Rasmussen, et Superliga-tip ved Kenneth Runge Andersen - der fik odds 2,01 for et asian handicap-tip på Horsens (vandt 3-2 ude over AaB) og Nicolaj Stages 1X-spil på Birmingham der fik 0-0 mod Liverpool.

Flot debut til nye eksperter: trav og portugisisk fodbold

Blandt søndagens pletskud var også et par flotte ekspertdebuter. Lørdag var det Mikkel Vilfort der tog sit første ekspertskridt; søndag gjaldt det travmand Søren Aaen - og såmænd også Jonas Germannsen.

Jonas Germannsen? Ekspert, med stor succes, udi de nedre skotske fodboldrækker siden 2007? Ja, selvsamme Jonas har nu også kastet sig over den bedste portugisiske fodboldrække, Liga Sagres - og her fik han søndag aften en god start med odds 2,1 for ettallet i Académica-Naval (3-0).

Søren Aaen fik også en nydelig start på sin BetXpert-tilværelse da han søndag eftermiddag ramte odds 1,8 for sit første ekspert-travtip på siden.

Fede franske krydser

Søndagens fedeste oddsfangst var Jens Bøyes kryds i Marseille-Monaco. Kampen mellem de franske mestre og fyrstedømmets klub endte 2-2 og indbragte odds 3,85.

Det var Jens´ femte kryds-forsøg (inklusive et "0-0 eller 1-1"-spil i Lille-Nice 29. august) i den franske liga i denne sæson - og ud af de 5 er hele 4 gået hjem. Og så var det endda tæt på at det forfejlede forsøg også var kommet i hus. Lørdag aften stod der nemlig 1-1 i Rennes-Sochaux indtil 93. minut hvor hjemmeholdet scorede på kampens sidste forsøg.

Det giver en fransk kryds-tilbagebetaling for denne sæson på 291% (samlet indsats 5 enheder, samlet gevinst 14,9). Hvilket naturligvis er et urealistisk tal - noget man ikke kan opretholde på lang sigt.

Men selv på lang sigt ser det nydeligt ud med de franske krydser. Siden sommeren 2009 har Jens udlagt 32 styk; 13 er gået hjem, med en tilbagebetaling på 137%.

Tæller man alle Jens´ krydser med (han går også gerne efter dem i landskampe, i CL og EL, i Italien, Tyskland, England...), står han noteret for 53 forsøg siden sidste sommer; 20 har ramt plet, med en tilbagebetaling på 128%.