Er du til vintersport i dag? Ude efter håndbold-tips? Eller jagter du pokalsensationer i den engelske FA Cup? BetXpert dækker bredt og har tips til det hele.

Med udsigt til en jammerlig omgang februarvejr så kan man ikke fortænke nogen i at tage en sportsweekend på sofaen. Vi har forsøgt at gøre indedagen lidt mere spændende med et væld af tips fra morgen til aften. Der er mange forskellige sportsbegivenheder, der udmærker sig i weekenden, så der er gode muligheder for at skifte lidt rundt mellem kanalerne.

Du kan fx starte dagen med en kras omgang mælkesyre. Her taler vi om den klassiske sprintdisciplin i langrend. For er der nogen sport, der får syren frem i atleterne, så det langrend. Og samtidig kan du tjene en skilling på det, for vores vintersportsekspert Nicolai Kristensen har allerede tips klar:

Se dem her

Og så er det også værd at holde øje med Roman Empire, der vanen tro leverer håndboldspil i løbet af weekenden. Der er godt gang i Champions League-turneringen og der er allerede to friske tips håndbold-tips ude. Se her

Stor fodboldweekend

Herudover er der fuld gang i den europæiske fodboldscene med opgør fra alle store ligaer pånær den engelske, hvor der til gengæld er FA Cup.

Championship-topholdet Middlesbrough kan vise sig sig at blive årets favoritdræber i den traditionsrige FA Cup. De tog en sensationel 2-0 sejr over Manchester City i seneste runde, og Middlesbrough står nu med endnu en svær opgave, når de indtager Emirates Stadium og skal op imod et formstærkt Arsenal-mandskab.

Søndag 15. februar kl. 17:00, Emirates Stadium

Arsenal Uafgjort Middlesbrough
1,46 4,75 8,00
Betfair Sportsbook
Bet365
Bet365

Se info-analyse til kampen her.

Vi rykker til den italienske Serie A, hvor Torben N. Sørensen har fidus til Empoli (+0,75) mod Milan på San Siro. Se tippet her.

Torben N. Sørensen har også flyttet fokus til den tyrkiske liga, hvor et svækket Trabzonspor-mandskab virker overvurderet mod Basaksehir. Se det tip her.

Og for lige at vende tilbage til Serie A, hvor Mark Mameli har kigget nærmere på opgøret mellem Torino og Cagliari. Her er der fundet værdi i begge hold kommer på måltavlen til odds 2,05 hos Unibet*.

Søndag 15. februar kl. 15:00 - Stadio Olimpico

Torino Uafgjort Cagliari
1,80 3,60 4,90
Bet365
Ladbrokes
Tipico

Se ekspert-analyse til dette opgør her.

Herudover er der også både fransk og portugisisk fodbold. Følg med i vores Match Center-afdeling, hvor du kan se detaljer om alle kampene. Følg desuden BetXpert tæt i løbet af weekenden, hvor vi regner med løbende at fylde på med gode tips.