Der er dømt landskampspause, og derfor ligger diverse store fodboldligaer stille i denne weekend. Der er dog stadig både landskampe og kampe fra de lavere divisioner i Danmark og England på programmet. Se BetXperts tips på kampene.

Der er landskampspause, og det betyder, at de store fodboldligaer ligger stille i denne weekend. Der er dog masser af landskampe fra diverse kontinenters kvalifikationer, og søndag tager Danmark imod Armenien i Parken.

I Danmark ligger bolden heller ikke stille i denne weekend, hvor der er kampe i både 1. Og 2. Division, mens der ligeledes er kampe i de lavere engelske rækker.

Danmark slår Armenien i Parken

Danmark tager nævnt ovenfor imod Armenien i holdets første kamp i kvalifikationen til VM i 2018. Det bliver interessant at se Åge Hareides tropper i hans første betydende kamp som landstræner.

Tonni Munk Jensen ser værdi i dansk sejr i denne kamp, og du kan læse hans tanker om opgøret her.

X-værdi i League 2

Selvom der er pause i Premier League og Championship, så er der stadig engelsk bold på programmet i weekenden. Her har Søren Jonassen kigget nærmere på kampene i League 2.

Her har han fundet fin værdi på X i to opgør. Du kan læse hans analyser på Notts County–Grimsby og Yeovil–Blackpool her.

Dansk divisionsbold på programmet

I Danmark er der fuldt program i den danske 2. Division i denne weekend, hvor Tonni Munk Jensen har fundet værdi i det fynske lokalopgør mellem Dalum og Næsby.

I 1. Divison er der også kampe på programmet, og søndag tager AB imod FC Roskilde i en kamp, hvor offensivt-forstærkede FC Roskilde bør være favoritter.

US Open og meget andet på programmet

Der er samtidig også fuld gang i den sidste Grand Slam turnering i år, US Open, hvor man med fordel kan holde øje med Asger Hess-Olesen, som er allerede er ude med et spil på kampen mellem Ana Konjuh og Varvara Lepchenko.

Herunder ses nogle af de ting, du blandt andet kan se i TV eller spille på denne weekend.

Udvalgte sportsbegivenheder:

Lørdag:

Kl. 13 – Danmarksserien: FC Skanderborg-Holstebro 2

Kl. 15 – Håndbold: Rhein Neckar Löwen - SC Magdeburg (TV)

Kl. 15 – Cykling: Vuelta a Espana 14. etape (TV)

Kl. 16 – League 2: Plymouth – Cheltenham 1

Søndag:

Kl. 12 – Ishockey: Polen – Danmark (TV)

Kl. 14 – Motorløb – Formel 1 (TV)

Kl. 14.30 – Cykling – Vuelta a Espana 15. Etape (TV)

Kl. 18 – VM kvalifikation: Slovakiet – England (TV)

Kl. 20.30 – Serie B: Trapani – Pro Vercelli 1

Kl. 20.45 - VM kvalifikation: Norge – Tyskland (TV)