Tirsdag aften skal både Manchester United og Chelsea forsøge at kvalificere sig til næste runde af Champions League turneringen og umiddelbart ser det sværest ud for United.

Efter at have været foran mod Porto i den første kamp tabte holdet 1-2 og hvis ikke Ferguson får sine spillere op i højeste gear kan det være et farvel til den turnering som klubben senest vandt i 1999.

Hjemmeholdet må undvære Roy Keane men har til gengæld Gary Neville tilbage i truppen, og kan endvidere finde opmuntring i hjemmebane statistikken som viser at United ikke har tabt i de seneste 16 kampe på Old Trafford i Champions League turneringen.

Men nemt bliver det ikke for Porto har de seneste mange måneder vist storform og klubben har ikke tabt de senest 27 turneringskampe man har spillet, sidste nederlag var den 1 oktober 2003 hvor man tabte 1-3 til Real Madrid.

Hos verdens største spillebørs Betfair* giver en sejr til Manchester United i øjeblikket odds 1,63. Et uafgjort resultat handles til odds 4,00 og en sejr til Porto udbetaler odds 6,80.

I London tager Chelsea imod Stuttgart og på papiret ligner det videre deltagelse for den russiske milliardær Abramovich og hans mange fodboldmillionærer. Den første kamp i Tyskland endte med en 1-0 sejr til Chelsea, men med til historien hører at der var tale om et selvmål scoret af Stuttgarts Fernando Miera og at Chelsea ikke havde mange andre chancer i hele kampen.

Chelsea er et meget stærkt hjemmehold når der spilles europæisk fodbold, og har gennem tiderne kun tabt 2 ud af 44 kampe på Stamford Bridge. I de sidste 4 Champions League kampe har holdet heller ikke lukket et mål ind så det bliver svært for de tyske gæster.

Træner Felix Magath havde et møde med sine spillere i sidste uge hvor man fik bearbejdet de manglende resultater efter nytår og resultatet kom allerede i weekenden hvor Stuttgart besejrede Dortmund. Hvis denne trend fortsætter i London tirsdag aften så er Stuttgart gode nok til at levere en gedigen overraskelse.

Chelsea må til kampen undvære Veron, Petei og Stanic og der er stadig tvivl om Duff.

Tror man på en Chelsea sejr giver dette odds 1,72 hos Betfair* og et uafgjort resultat belønnes med odds 3.65. En sejr til Stuttgart betaler flotte odds 6.60.

Der kamp spille på begge kampe helt til sidste dommerfløjt hos Betfair*.