17. juli 2009 får Danmark en ny tv-kanal ved navn CANAL9. Med både SAS Liga, Premier League, La Liga og Serie A på sportsfronten, samt store film og tv-serier, er der noget at glæde sig til.

I forbindelse med den store tv-satsning har CANAL9 allerede sikret sig Peter Møller som fast profil på den nye kanal. Nu udvides redaktion til også at tælle Stig Tøfting.

COO for CANAL+ Johan Kleberg kommenterer offentliggørelsen:

- ”Vi er rigtig glade for at have fået Stig Tøfting med som ekspert på CANAL9. Stig er kendt for at sige tingene lige ud, og med hans egen erfaring og store viden om fodbold er vi sikre på, at seerne blive præsenteret for både skarpe og præcise meninger fra hans side.”

Stig Tøftings egen karriere startede i Århus, først hos ASA - senere i AGF, inden han drog udenlands, hvor han spillede i bl.a. Hamburger SV, MSV Duisburg og Bolton Wanderers. Hans karriere har også bragt ham forbi OB og senest Randers FC i den hjemlige SAS Liga foruden sine 41 landskampe på A-landsholdet. Stig Tøfting har netop afsluttet sit job som assistenttræner i Randers FC.

Stig Tøfting glæder sig til at træde ind i rollen som ekspert: ”Når en ny tv-kanal lægger så stærkt ud, som CANAL9 gør, bliver det ekstra motiverende at give sit besyv med. Med toppen af dansk fodbold og de store europæiske ligaer har kanalen en klar og stærk fodboldprofil, og det glæder jeg mig meget til at blive en del af,” udtaler Stig Tøfting, der også fremhæver VM i Sydafrika næste sommer: ”Når man ikke selv kan være med på banen, er det næstbedste at være helt tæt på sidelinien, og det bliver med garanti en slutrunde, der vil gå over i historien, så den ser jeg frem til.”

Kilde: canal9.dk