Novembers bedste brugertippere er fundet (The Darkhorse, med Tytteboevs som nr 2), men hvem var bedste blogger og bedste forumbruger? Stem om det...

Novembers bedste brugertipper (og vinder af gavekort på 1.000 kr) blev The Darkhorse. Nr (gavekort på 300 kr) blev Tytteboevs.

Men vi mangler at få afgjort, hvem der skal modtage de øvrige præmier i vores Månedens Bruger-konkurrence: Hvem var bedste forumbruger i november, og hvem var den bedste blogger?

Her skal vi bruge jer, kære brugere, som hård, men retfærdig jury.

To afstemninger er sat op på denne side: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-bruger

Gak ind, vurdér de nominerede (der er links til vedkommende blogs og forumindlæg) - og tryk så på knappen ud for den foretrukne kandidat. Afstemningerne løber til mandag d. 16. december (cirka kl 16:30) - hvorefter vi uddeler præmier til vinderne.

Hvem var månedens bedste forumbruger?

Vi har nomineret 5 brugere, der hver især har bidraget flittigt og konstruktivt til debatten i BetXperts forum.

Hvem har fortjent titlen som den bedste forumbruger i november og dermed et gavekort på 1.000 kr (nr 2 får et gavekort på 300 kr)?

Er det federer? Eller er det Tunitis? Eller Tytteboevs? Eller nortgreen? Eller pibbles?

Tjek de nomineredes forumbidrag (hvis du klikker på et af ovenstående links, kommer du til vedkommendes brugerside der bl.a. indeholder en link-liste over de seneste forumindlæg).

Og stem så her: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-forumbruger

Hvem var månedens bedste blogger?

Månedens bedste blogger får et gavekort til 1000 kr, nr 2 får et gavekort på 300 kr.

De tre nominerede bloggere (og deres blogs) for november:

Pheus:

Er online poker rigged?

The Darkhorse:

Allan Simonsen mod rov

 

CDbjerg:

Bad betting beats

Alle blogs kan ses her: http://www.betxpert.com/blogs

Læs og stem så her: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-blogger

Månedens bedste brugertipper

Den bedste brugertipper (og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr) i november var The Darkhorse der scorede et overskud på 6,06 enheder på 15 tips. The Darkhorse har dermed vundet konkurrencen to måneder i træk.

Tytteboevs blev nr 2 (og får et gavekort på 300 kr) med et overskud på 4,3 enheder på 8 tips.

Månedens absolutte topscorer blev i øvrigt Perten der fik et overskud på 16,87 enheder på en række interessante målscorerspil, men han levede ikke op til konkurrencekriteriet om jævn tip-leverance (der må højst gå 7 dage uden tips).

Bemærk. at man kan sms-abonnere på brugertips. Det gør man (når man er logget ind på BetXpert) ved at klikke på SMS-logoet øverst på forsiden; klik derefter på "Mine abonnementer" og på "Brugertips, abonnementer - oversigt" og scroll dig frem til den eller de brugere du ønsker at føje til. Derefter modtager du en sms, når de udlægger nye tips.

Hvis du altså har sms-klip på din konto; det får du ved at klikke på "Køb flere SMS klip" på sms-siden og følge anvisningerne: http://betxpert.com/sms