Bedste brugertipper i november 2014 var The Darkhorse, men hvem var BetXperts bedste bloggere og forumbrugere? Stem om det...

November måneds bedste brugertipper og vinder af gavekort på 1.000 kr blev The Darkhorse (andenpræmie på 300 kr til nortgreen) Men vi mangler at få afgjort, hvem der skal modtage de øvrige præmier i vores Månedens Bruger-konkurrence: Hvem var bedste forumbruger i november, og hvem var bedste blogger?

Her skal vi bruge jer, kære brugere, som hård, men retfærdig jury.

En afstemning er sat op på denne side: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-bruger

Gak ind, vurdér de nominerede (der er links til vedkommendes forumindlæg) - og tryk så på knappen ud for den foretrukne kandidat. Afstemningen løber til torsdag d. 11. december (cirka kl 17:00) - hvorefter vi uddeler præmier til vinderne. Husk: Kun een stemme per BetXpert-bruger.

Hvem var månedens bedste forumbruger?

Vi har nomineret 5 brugere, der hver især bidrog flittigt og konstruktivt til debatten i BetXperts forum i november.

Hvem fortjener titlen som den bedste forumbruger i november og det tilhørende gavekort på 1.000 kr (nr 2 får et gavekort på 300 kr)?

Er det Oddsogtips? Eller er det Tytteboevs? Eller The Darkhorse? Eller jokir? Eller nortgreen?

Tjek de nomineredes forumbidrag (hvis du klikker på et af ovenstående links, kommer du til vedkommendes brugerside der bl.a. indeholder en link-liste over de seneste forumindlæg).

Og stem så her: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-forumbruger

Hvem var månedens bedste blogger?

Månedens bedste blogger får et gavekort til 1000 kr, nr 2 får et gavekort på 300 kr.

De to nominerede bloggere (og deres blogs) for november:

huhu

Kunstgræs i svensk elitefodbold


The Darkhorse

Håndbold EM 2014 (K) - det mest åbne EM set længe

Frank, Brasilien

"Kyllingen" Kenn Hansen

 

Alle blogs kan ses her: http://www.betxpert.com/blogs

Læs og stem så her: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-blogger

Månedens bedste brugertipper

Den bedste brugertipper i november og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr var The Darkhorse der fik et overskud på 0,2 enheder på 25 tips.

Der var faktisk tre tippere der havde større overskud, men de levede ikke op til konkurrencens krav om jævn levering (mindst 8 tips og højst syv dage i træk uden tips).

Vi har dog alligevel valgt at give en præmie - til den af disse brugere med det største overskud. Det var nortgreen med en balance på 6,67 enheder.

  

Bemærk. at man kan sms-abonnere på brugertips. Det gør man (når man er logget ind på BetXpert) ved at klikke på SMS-logoet øverst på forsiden; klik derefter på "Mine abonnementer" og på "Brugertips, abonnementer - oversigt" og scroll dig frem til den eller de brugere du ønsker at føje til. Derefter modtager du en sms, når de udlægger nye tips.

Hvis du altså har sms-klip på din konto; det får du ved at klikke på "Køb flere SMS klip" på sms-siden og følge anvisningerne: http://betxpert.com/sms