Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Ståle Solbakken sættes i forbindelse med landstrænerjobbet i Norge, og hos Danske Spil* er de ikke i tvivl om, at Solbakken er i gang med sin sidste tid i FCK.

Seks danske mesterskaber. Tre pokaltitler. Tre deltagelser i Champions League-gruppespillet. Ståle Solbakkens resultater i FCK har været imponerende, men de danske mestre skal snart vænne sig til en ny tilværelse uden nordmanden - han er nemlig fortid i København fra sommer.

Det vurderer Danske Spil* i hvert fald. Oddsansvarlig Peter Emmike siger:

- Forbindelsen mellem fodboldforbundet og Solbakken virker brandvarm lige nu. De har flere gange været ude efter ham, og denne gang tror vi, det ender med et skifte, siger Emmike.

- Solbakken har bekræftet, at han snakker med forbundet. En anden kandidat kunne være Bob Bradley, og selvom han er uden job i øjeblikket, så virker Solbakken som klar favorit.

Danske Spil* vurderer dog, at der er en sandsynlighed for, at Solbakken færdiggør sæsonen i Danmark sideløbende med, at han er træner i Norge - hvis ikke han bliver ansat fra sommer altså.

- Det er nok mest sandsynligt, at Norges fodboldforbund laver en aftale med Solbakken og FCK om, at han bijobber frem til sommer, hvorefter han tiltræder fuldtid i Norge. Der er jo stadig nogle spændende opgaver i København for ham i foråret, siger Peter Emmike.

Danske Spil* har odds 1,55 på, at Ståle Solbakken er norsk landstræner per 1. september. Oddset på, at han ikke er landstræner i fjeldlandet per 1. september er 2,25.

Se alle Danske Spils FCK-specials her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/vm-i-fodbold-2018