Sportingbet bekræfter i dag at man er noget til enighed med Centrebet om en køb af hele Centrebet for et beløb omkring 1 milliard danske kroner.

Købet skal primært ses som en styrkelse af den Australske forretning, hvor Sportingbet nu vil være den førende bookmaker. Centrebet er et selskab som primært har haft deres aktiviteter i Australien og Norden.

Sportingbets Danske Territory Manager Henrik Greve Jensen udtaler i den forbindelse: ”Selvom købet af Centrebet primært er sket for at styrke den Australske forretning, så har det også stor betydning for det danske marked. Kendere af det danske spillemarked ved at Centrebet længe har været en stor og aktiv spiller i Danmark. Det er også derfor vi nu med glæde ser frem til at servicere såvel Sportingbet som Centrebets kunder i Danmark. Det er ligeledes en indikation på vores fortsatte engagement i Danmark, hvor vi vil være en aktiv spiller i det kommende liberaliseret danske spillemarked. Med 2 stærke brands ser vi meget frem til liberaliseringen, som vi håber snart går i orden slutter Henrik Greve Jensen.”