Efter 6 fuldtræffere i træk, kiksede "Spilleslave" det syvende tip, da Barcelona overraskende tabte i Villarreal. Men 7,99 point var alligevel nok til at vinde første ugekonkurrence i OddsXpert.

Som ugens OddsXpert får Spilleslave 500 kroner, som indsættes på en konto hos Sportingbet.

Før søndagens runde, havde Spilleslave med 8,99 point et pænt forspring til andenpladsen, hvor Kida befandt sig med 7,46. Kida kunne i princippet have indhentet Spilleslave med et rigtigt tip søndag, men i stedet for at satse på, at konkurrenten skulle snuble, gik Kida efter at afgøre det selv med et højoddset kryds mellem Atletico og Real Madrid. Real vandt imidlertid 3-0.

I alt dystede 382 deltagere om at blive OddsXpert i uge 1.

Den uheldige toer og alle de andre tabere behøver dog ikke at fortvivle: OddsXpert fortsætter. Hver søndag kåres endnu en ugevinder, og når måneden er omme uddeles præmier til de 3 bedste - på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kroner. I alt er 5000 kroner på højkant hver måned.

Så gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Det handler om dygtighed - og om mod...

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.