Sponsoreret indhold fra NordicBet

Dansk Folkepartis massive vælgeropbakning overraskede alle - undtagen en mere end almindeligt forudseende kunde hos NordicBet. Blandt flere opsigtsvækkende fuldtræffere ramte han som den eneste DF-sejren i Sønderjylland.

De politiske kommentatorer blev taget på sengen, og det samme gjorde meningsmålingsinstitutterne. Men en kunde hos NordicBet havde regnet den ud: Dansk Folkeparti ville få massiv valgsucces. Som den eneste forudså kunden, der er bosiddende på Sjælland, at DF ville blive det største parti i Sønderjylland, hvilket gav pengene hele 95 gange igen. Gevinsten på 7.050 kr. supplerede den politiske spillefugl med 3.160 kr. i udbetaling på Kristian Thulesen Dahl som valgets største stemmesluger til odds 20. I alt scorede superkunden gevinster på 20.025 kr. på folketingsvalget. 

"Vi har her at gøre med en kunde, som har været usædvanligt skarp i sine spil på valget. Ikke alene forudså han som den eneste, at Dansk Folkeparti ville blive størst i Sønderjylland. Han var også den eneste, der havde set, at Socialdemokraterne ville sætte sig på Nordsjællands Storkreds. Når man dertil lægger, at kunden også gættede rigtigt på Venstres stemmeprocent, antal mandater til rød blok, ugen for afholdelsen af valget og antallet af kvinder i Folketinget, tøver vi ikke med at kåre ham som valgets egentlige ekspert," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der som en lille serviceoplysning fortæller, at bookmakerens superkunde netop har spillet et større beløb på, at Venstre går alene i regering.