Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Nævner han muren ved grænsen mellem USA og Mexico? Putin? Eller måske Clint Eastwood? Danske Spil har åbnet for odds på Donald Trumps indsættelsestale.

Den 20. januar i Washington indsættes Donald Trump officielt som den 45. amerikanske præsident. Efter Trump er blevet taget i ed, taler han for første gang til nationen som præsident, og Danske Spil har netop åbnet for spil på indsættelsestalen.

- Det er en stor historisk begivenhed, og vi vil gerne bidrage med en unik vinkel til den, for talen vil naturligvis også få stor opmærksomhed i Danmark, siger oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike.

- Det er en speciel øvelse at sætte odds på en tale fra Trump, siger han og fortsætter:

- Der findes efterhånden en del eksempler på, at hans kommunikation ikke er så traditionel, og det kan godt tænkes, at indsættelsestalen heller ikke bliver helt, som den plejer - især efter forlydenderne i amerikanske om, at talen ikke skrives af specielle rådgivere, men af Donald Trump selv, siger Peter Emmike.

Danske Spil tilbyder odds på alt lige fra 'Economy' til 'eSport', og har man en fornemmelse af, at Donald Trump planlægger at sende endnu en svada i Meryl Streeps retning, så kan man også spille på hendes navn til odds 50,00.

Flere af temaerne fra Donald Trumps valgkampagne er også at finde i oddsudvalget.

- Muren mellem USA og Mexico har jo fyldt en del i medierne, og vi har odds 2,00 på, at han siger 'wall' og odds 1,40 på 'border'. Skulle han nævne nogle af hans kendte støtter i valgkampen - eksempelvis Kanye West eller Clint Eastwood - så giver de hver odds 40,00, fortæller Peter Emmike.

Se Danske Spils fulde oddsudvalg til Donald Trumps indsættelsestale lige her: https://danskespil.dk/oddset/politik