Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Mikkel Kessler annoncerede onsdag eftermiddag, at han igen er klar til at finde boksehandskerne frem og gå i ringen.

Hvem der bliver ’The Wiking Warriors’ næste modstander, vides dog endnu ikke. Men skal man tro Danske Spil, så får Kessler den længe ventede tredje kamp mod engelske Carl Froch, som danskeren to gange tidligere har mødt.

- Vi tror på, at Kessler kommer til at møde Froch igen. Den kamp vil have alle de ingredienser, der skal til for at skabe en kanonkamp. De har mødt hinanden to gange tidligere og hver vundet én kamp, og de står rigtig godt til hinanden. Samtidig ved Team Sauerland, at en kamp mod Froch vil kunne fylde en arena som Parken eller Boxen eller hvor en eventuel kamp nu skulle ende med at blive bokset, siger Jan Trier, oddssætter hos Danske Spil.

Danske Spil giver odds 1,75, hvis Carl Froch bliver modstanderen i Kesslers comeback-kamp.

Skal match-uppet Kessler-Froch blive en realitet, så kræver det dog formentlig, at Carl Froch besejrer sin landsmand George Groves, når de to englændere tørner sammen i ringen den 31. maj.

- Taber Froch den kamp, så bliver han nok ikke aktuel for Mikkel Kessler. Men Froch har allerede besejret Groves én gang tidligere, og vi tror på, at Froch også vinder den 31. maj, og så bør vejen været banet til et kamp mod Kessler, siger Jan Trier.

Pudsigt nok er netop George Groves ifølge Danske Spil den næstmest realistiske modstander for Mikkel Kessler i hans comeback-kamp.

- Groves kan godt blive aktuel for Kessler – uanset om han taber eller vinder mod Carl Froch, så det er bestemt ikke umuligt, at Kessler kommer i ringen mod Groves, siger Jan Trier.

Ward er urealistisk
Mikkel Kessler har tidligere i karrieren tabt til Andre Ward tilbage i 2009, hvor de to boksere mødtes i en Super Six-kamp i USA. Dengang vandt Ward klart, og Mikkel Kessler har efterfølgende flere gange udtalt, at han gerne ville have revanche mod den ubesejrede amerikaner.

Men det virker usandsynligt, vurderer Danske Spil, der giver odds 40,00, hvis Ward bliver Kesslers kommende modstander.

- Andre Ward bliver svær. Sauerland har meldt ud, at det bliver en kamp på dansk grund, og Ward har så langt i karrieren bokset alle sine kampe på hjemmebane. Vi tror, det bliver noget nær umuligt at lokke ham til Danmark, siger Jan Trier.

Af andre mulige boksere bliver også Arthur Abraham nævnt. Den tyske jernmand er dog også i stald hos Sauerland, og det kan komplicere tingene.

- Han er også Sauerland-bokser, og da man kan godt forestille sig, at en af de to boksere vil være færdige ved et nederlag, så det taler det lidt imod, at man skulle tage chancen og lade de to møde hinanden, selvom det vil være et spændende match-up, siger Jan Trier, der har to andre bud på Kesslers næste modstander.

- Vi har også valgt at sætte odds på Lucien Bute og Gennady Golovkin. De står nok ikke øverst på listen for Team Sauerland, men begge boksere er stærke nok til, at der vil være tale om en storkamp, og mod begge modstandere vil Kessler have gode muligheder, siger Jan Trier.

Danske Spils odds på Mikkel Kessler næste modstander:
Carl Froch: 1,75
George Groves: 2,25
Arthur Abraham: 6,50
Gennady Golovkin: 11,00
Lucien Bute: 20,00
Andre Ward: 40,00

Spil med hos Danske Spil.