Vil du have chancen for at komme til nogle af Europas største rivalopgør, så har du chancen ved at lave kombinationsspil på ligaerne hos Nordicbet*.

El Clasico, Der klassiker, Derby della Madonnina, The Red Devils vs. The Gunners, landskamp i Parken eller Champions League finalen anno 2015?

Messi, Ronaldo, Reus, Robben, Torres, Vidic, Rooney, Sanchez, Eriksen eller Ivanovic?

Lyder det som noget du gerne vil se, så har du nu muligheden for at samle lodder i konkurrencen om billetter til et af ovenstående opgør med dertilhørende stjerner. Nordicbet* giver nemlig billetter væk til samtlige opgør, hvor hver vinder foruden to billetter til kampen også får betalt fly og hotel i forbindelse med kampen.

Så find de gode odds fra La Liga, Bundesligaen, Serie A og Premier League og kombiner dem til adskillige vindende kuponer før at øge din chance for at komme til et af disse fantastiske rivalopgør rundt omkring i Europa eller til en meget vigtig landskamp i Parken - vinder du den helt store præmie, så kan du glæde dig til at se verdens måske største kamp i klubfodbold, når Champions League finalen skal afgøres i Berlin.

Sådan gør du:

 • Tilmeld dig kampagnen her.
 • Lav en kupon med minimum 3 kampe fra den udvalgte liga for minimum 50 kr. Der må ikke være kampe fra andre ligaer på kuponen.
 • Går din kupon hjem får du et lod i konkurrencen om de store fodboldoplevelser.

Konkurrencen er opdelt i omgange, hvor de forskellige opgør er tilknyttet forskellige perioder. Perioderne er som følger:

2/2 - 22-2: 2 billetter til Barcelona - Real Madrid (22/3) - kun spil på La Liga er gældende

23-2 - 15/3: 2 billetter til Dortmund - Bayern Munchen (4/4) - kun spil på Bundesligaen er gældende

16/3 - 5/4: 2 billetter til Inter - Milan (19/4) - kun spil på Serie A er gældende

6/4 - 27/4: 2 billetter til Man Utd - Arsenal (16/5) - kun spil på Premier League er gældende

28/4 - 18/5: 2 billetter til Danmark - Serbien (13/6) - kun spil på La Liga, Bundesligaen, Serie A eller Premier League er gældende

Derudover er der hovedpræmien, som er to billetter til Champions League finalen i Berlin, hvor der trækkes lod blandt alle gældende lodder fra de enkelte perioder.

Regler og vilkår:

 • Kun vindende kuponer med indsats på 50 kr. med minimum 3 kampe fra den udvalgte liga, kvalificerer sig til denne kampagne. Dvs. 2/2 – 22/2 er kuponer på La Liga gældende. 23/2 – 15/3 er det kuponer på Bundesligaen. 16/3 – 5/4 er det kuponer på Serie A. 6/4 – 27/4 er det kuponer på Premier League. 28/4 – 18/5 kan der vælges frit mellem ovenstående ligaer, så længe kuponen indeholder minimum 3 kampe. Man kan spille så mange kuponer man vil.
 • For hvert vindende 50 kr. bet, modtager man et lod i konkurrencen. Både til den udvalgte liga og hovedpræmien.
 • Har man et kvalificerende bet i en af spilleperioderne, er man automatisk med i lodtrækningen om hovedpræmien.
 • Der kan spilles på alle markeder, inklusiv livebetting, så længe kuponen kun indeholder kampe fra den udvalgte liga.
 • Man kan kun registrere sig én gang til denne kampagne. Efter registrering, er man automatisk registreret til hele kampagneperioden.
 • Alle rejser er for 2 personer og indeholder: Billetter til kampen, hotel og fly. Forplejning og transport til og fra lufthavn i Danmark, skal vinderen selv betale.
 • Vinderen af præmien i den udvalgte spilleperiode vil blive udtrukket og kontaktet indenfor 72 timer efter periodens udløb.
 • I det uventede tilfælde, at NordicBet* ikke kan skaffe billetter til den pågældende kamp, vil vinderen få udbetalt præmien i kontanter i stedet.
 • Ønsker man ikke at modtage præmien, kan denne veksles til kontanter, der indsættes på kundens spillekonto.
 • NordicBet* forbeholder sig retten til at opdatere / afbryde / ændre / tilføje vilkår og betingelser for denne kampagne på et hvilket som helst tidspunkt, uden varsel og NordicBet* er ikke forpligtet til at oplyse om årsagen hertil.
 • NordicBets generelle vilkår og betingelser er gældende.

 Kampene

El Clasico

Et af verdens største rivalopgør, da der er tale om nogle af verdens største og rigeste klubber, der i mange har kæmpet direkte om mesterskaber og pokaltriumfer. Desuden har det også et politisk aspekt, da det også lidt er Spanien mod Catalanien, og ikke mindst er der tale om et opgør mellem verdens måske to bedste spillere i Messi og Ronaldo.

229 gange har de to hold stået overfor hinanden i betydningsfulde kampe, og Real Madrid fører statistikken med 92 sejre mod Barcelonas 88 sejre, mens Barcelona har alletiders topscorer i disse opgør med Messis 21 mål mod Real Madrid.

Der klassiker

Dette er et nyere tysk rivalopgør, der begyndte i midten af 90'erne da Dortmund blandede sig i toppen af ligaen for alvor. Siden har kampene ikke været så betydningsfulde, men i de seneste par sæsoner har kampene igen fået den ekstra tænding og nerve, der gør opgørene specielle.

Derudover er oplevelsen i Dortmund med "Den Gule Mur" helt fantastisk, og det er en fantribune som ikke ses lige ret mange steder. I denne sæson er holdene dog startet vidt forskelligt og ligger bogstaveligt talt i hver sine ende af tabellen, men Dortmund vil helt sikkert give Bayern kamp til stregen i dette opgør - om ikke andet så på fight og vildskab.

Derby della Madonnina

Udover at være et rivalopgør, så er dette også i høj grad et lokalopgør, da der er tale om to klubber, der til daglig spiller på samme stadion. Opgøret er gammelt og startede i starten af det 20. århundrede og er kendt i store dele af verden.

Kigget man på de historiske kampe så er de 2 hold nærmest helt lige, da Milan står for 76 sejre ud af 213 mulige, mens Inter har vundet 74 af slagsen - målforskellen i kampene er kun på 4 mål i Milans favør.

The Red Devils vs The Gunners

Man Utd og Arsenal har tørnet sammen adskillige gange i historien, men det er for alvor i 90'erne at rivaliseringen er blusset op med Ferguson på den ene side og Wenger på den anden. Mange husker måske de store kampe på midtbanen mellem Roy Keane og Patrick Vieira, der indeholdt mere end bare almindelige dueller på banen.

Nu er Ferguson, Keane og Vieira skiftet ud, men rivaliseringen er stadig intakt, og det er et af de opgør som spillere og fans i begge klubber ser frem til med stor spænding og glæde.