Superligaen starter lørdag med mødet mellem OB der ser ud til at være i topform og Brøndby som skal søge at komme tilbage på mesterskabskurs efter 1-6 mod Esbjerg. Der er uden tvivl blevet talt med store ord på Vestegnen den sidste uge men spørgsmålet er om det er nok til at få point med hjem fra Odense.

Hos Betfair* giver en sejr til OB i øjeblikket odds 2,5 og uafgjort udbetaler odds 3,35, en sejr til Brøndby handles til odds 3,05.

I Farum Park er der søndag lokalopgør når FC Nordsjælland og træner Christian Andersen tager imod hans gamle klub AB der efterhånden ligner en sikker nedrykker til første division. Hos Betfair* giver en sejr til holdet med den Superliga træner der har det største lager af hvide sokker 1,81 hvorimod en første sejr til AB under Henrik Jensen's ledelse udbetaler odds 5,1.

I Parken tager FCK mod FC Midtjylland og det ser ud til at hjemmeholdet har gode chancer mod et jysk hold der på ingen måde imponerede i sidste uge. Træner Erik Rasmussen blev i sine unge dage kaldt troldmanden og det kræver en stor portion trylleri hvis der skal point med hjem vestover. Hos Betfair* giver en sejr til FCK odds1,55 og en sejr til FC Midtjylland handles til odds 6,4.

Det nye tophold i Superligaen Esbjerg får besøg af AGFs som var meget uheldige i sidste uges kamp mod Aab. Med Tøfting og Brian Steen kværnende rundt på midtbanen kan det blive en svær kamp for
hjemmeholdet. Hos Betfair* giver en sejr til Esbjerg i øjeblikket odds 1,7 et uafgjort resultat handles til odds 3,7 og en sejr til AGF udbetaler odds 6.

God fornøjelse til alle som følger den danske Superliga!