Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Mens Vejle og Esbjerg er sikre på at dele de to øverste placeringer mellem sig, så er der straks mere spænding om den sidste playoffplads. Den indtages lige nu af Viborg, men hvis Superliganedrykkerne snubler, så står både Vendsyssel og HB Køge klar til at flå pladsen ud af kløerne på viborgenserne.

”HB Køge giver vi 1 % chance for at tage 3. pladsen, og det skal ses i lyset af, at de møder Esbjerg i den sidste kamp. Begge hold har noget at spille for, og selv hvis HB Køge skulle slå Esbjerg, så er de afhængig af, at både Viborg og Vendsyssel taber deres kampe, og de tre udfald tror vi ikke kommer til at ske,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Vendsyssel og Viborg ligger dog før sidste rundt à point og næsten identisk målscore. Hvor Vendsyssel har +15 i målscore har Viborg +16 i målscore, men mens Viborg har Brabrand, der kæmper for at undgå nedrykning i den sidste runde, møder Vendsyssel Fredericia, der ikke har noget at spille for.

”Vendsyssel og Viborg ligger nærmest side om side både på point og på mål score. Vinder Vendsyssel 2-0 og Viborg 3-2 i den sidste kamp, så er de to holds point og målscore helt identisk,” siger Peter Emmike Rasmussen og tilføjer:

”Dog har Viborg den fordel, at de har vundet de tre indbyrdes opgør mod Vendsyssel, og det giver dem en fordel, skulle de stå helt lige på både point og målscore. Derfor vurderer vi Viborg er favorit med 62 % sandsynlighed, hvilket giver odds 1,40, mens Vendsyssel har 37 % sandsynlighed for at snuppe playoffpladsen for næsen af Viborg til odds 2,75.”

Vil du spille på top 3 i 1. division? Du kan gøre det her.