Det begynder at blive spændende i CL- og EL-kvalifikationen, hvor holdene nu skal ud i returkampe i 3. runde. FCN og Randers er begge på svære opgaver.

Vi vidste det ville blive svært at gruppespillet, men efter Zenit kunne forlade Farum med en 1-0 sejr og Rubin Kazan herefter hentede en 2-1 sejr i Randers skal der vist mindre mirakler til, hvis de danske klubber skal videre til næste runde.

Bookmakerne har ikke den store fidus til hverken FC Nordsjælland eller Randers i returkampene:

Zenit Petersborg Uafgjort FC Nordsjælland
Odds 1,24 Odds 6,50 Odds 14,30
Danske Spil
Rubin Kazan Uafgjort Randers
Odds 1,25 Odds 6,50 Odds 12,00
Tipico
Tipico

Forsætter Dila Gori deres sejrsmarch gennem Europa?

Midtugen byder dog også på mange andre spændende opgør, hvor vi bl.a skal følge dette georgiske superhold Dila Gori i en tæt returkamp mod kroatiske Hajduk Split. Dila Gori vandt første kamp med 1-0, men de kroatiske gæster er udset som favoritter i returen og intet er afgjort.

Dila Gori Uafgjort Hadjuk Split
Odds 3,00 Odds 3,40 Odds 2,40
Tipico

Og tager Laudrup endnu en Europa League-sejr mod Malmö?

De danske fodboldfans skal måske se mod Swansea for at finde lidt dansk EL-succes. I første opgør førte Michael Laudrup hans Swansea-drenge til en forrygende 4-0 sejr, så der er sikkert ikke de store bekymringer op til dette visit i Sverige.

Malmö FF Uafgjort Swansea
Odds 3,40 Odds 3,52 Odds 2,40
Betfair

Hols øje med vores ekspertpanel, hvor Torben N. Sørensen allerede har udset et par gode CL-odds i Maribor-Apoel Nicosia kampen samt opgøret mellem Skenderbeu og Shakhter Karagandy.