Efter fire nederlag i træk så den nye FCM-cheftræner, Allan Kuhn, ud til have fået styr på sine ulve med en pokalsejr over Brønshøj og en overraskende sejr i Århus over AGF. De gode tider gik dog hurtigt over. I går tabte FCM, på hjemmebane, med 0-2 til SønderjyskE.

Men den enes død, den andens brød. To BetXpert-brugere kunne sagtens bruge den sønderjyske sejr i Midtjylland. Det fik de nemlig odds 6,5 for - og det katapulterede dem op på de to præmiegivende pladser i OddsXpert-konkurrencen i uge 39.

"Alonso" fik i alt 11 point og belønnes med belønnes med 700 kr (indsættes på en Sportingbet-konto).

På andenpladsen kom "Dthaysen" med 10,4 point. Han præmieres med 300 kr.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Måneds-konkurrence
I månedskonkurrencen er Alonso og Dthaysen også godt med - på henholdsvis en sjette- og fjerdeplads.

I spidsen ligger "pokersuheld" - og med 18,8 point ligger han lunt i svinget; nr 2 er "Miver" med 14 point. Men der er stadig tre dage tilbage i september, og meget kan ændre sig i kampen om de seks præmiegivende pladser (omend alle 624 deltagere ikke har lige stor chance; agterlanternen har minus 15,1 point).

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.