Ifølge den såkaldte sommerfugl-effekt kan et insekt der basker med vingerne et tilfældigt sted i Verden starte det der senere, langt derfra, bliver til en orkan... Sådan (eller cirka sådan...) var det i nat, da et sidste-øjebliks-mål i en kamp i Mexico afgjorde OddsXpert-konkurrencen for juni måned.

Det omtalte mål - sat ind få minutter før slutfløjtet - betød nemlig, at Copa Libertadores-kampen mellem mexicanske Chivas og brasilianske Paranaense endte 2-2, og dét kryds, til odds 3,4, gav "wizz" så mange point, at han kunne overhale den hidtidige fører, "sats". Denne havde på månedens sidste dag satset på sejr til Mälmö mod Häcken, men den svenske pokalkamp endte med 0-0 (og sejr til Häcken på straffespark).

Overvældende skuffet er "sats" dog næppe. Med andenpladsen i juni har den dygtige tipper nemlig taget to OddsXpert-præmier i løbet af en uge efter at det i søndags blev til førstepladsen i uge-konkurrencen.

Præmielisten i juni-konkurrencen:


1.500 DKK: 1. wizz 22,08 point (11 rigtige af 13 tip)
1.000 DKK: 2. sats 20,95 point (13 rigtige ud af 23)
500 DKK: 3. bet21 18,58 point (10 rigtige ud af 22)

Hver præmievinder får pengene indsat på en Sportingbet-konto og vil blive kontaktet af BetXpert vedrørende detaljerne.

OddsXpert kører videre


I dag starter endnu en måned - og dermed endnu en månedskonkurrence i OddsXpert. Så gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Det handler om dygtighed - og om mod...

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Ud over månedspræmierne uddeles også ugepræmier: Hver mandag får den foregående uges OddsXpert 500 kroner indsat på en Sportingbet-konto. I alt uddeles præmier for 5000 kr hver måned.

I juni uddelte vi ugepræmier til følgende:

Uge 25: sats
Uge 24: 157 cm pigen
Uge 23: Seemann-Hansen
Uge 22: 02ysoe