Sponsoreret indhold fra NordicBet

Oddset på medaljer til Randers er styrtdykket efter et flot efterår af kronjyderne, der nu har seks point ned til Brøndby og FC Nordsjælland på fjerdepladsen.

Randers har efterhånden bidt sig godt og grundigt fast i toppen af Superligaen. Så godt, at bookmakeren NordicBet nu har kronjyderne som medaljefavorit efter en halvsæson, hvor Randers har været uhyggeligt stabile og blot lukket 11 mål ind i 16 kampe - færrest af alle hold. Før sæsonen var der odds 12 på ædelt metal til Randers, menNordicBet betaler nu blot pengene 1,95 gange igen, hvis de lyseblå slidere holder medaljekonkurrenterne bag sig sæsonen ud. 

"Randers har i denne sæson været det mest solide hold i Superligaen. De er ekstremt stabile og står godt på banen, hvilket giver en enorm sikkerhed på holdet, idet man sjældent lukker mål ind. Vinterpausen om en uges tid kommer måske ikke ligefrem på det bedste tidspunkt for Randers, men vi har nu svært ved at se dem præstere meget dårligere i foråret, så lige nu og her ligner det et sæt medaljer til kronjyderne," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og fortsætter: 

"Brøndby og FC Nordsjælland er umiddelbart de største trusler mod en top 3-placering til Randers, da begge hold på papiret nok har bedre hold end Randers. De sjællandske hold har dog nogle gevaldige udfald, især på udebane, som man bare ikke ser Randers lave, og så bliver det svært at hente seks point på ligaens bedst organiserede hold."

Hvilke hold vinder medaljer i Superligaen 2014/15?

FC Midtjylland 1,01
FC København 1,07
Randers 1,95
Brøndby 2,05
FC Nordsjælland 5,00
AaB 5,00
Esbjerg 12,00
OB 40,00
Sønderjyske 125,00
Hobro 250,00
FC Vestsjælland 250,00 

Find spillet på www.NordicBet.dk under Odds
- Fodbold - Danmark - Sæsonspil