Sponsoreret indhold fra NordicBet

Selv om Søren Gade har flere dårlige sager i bagagen, vil han ifølge bookmakeren NordicBet være så godt som sikker på at blive minister, hvis blå blok vinder det kommende valg.

Det gav genlyd i det politiske landskab, da Venstre-profilen Søren Gade i weekenden annoncerede sit comeback til dansk politik. Den tidligere forsvarsminister har stadig en meget stor stjerne i Venstres bagland og vil ifølge bookmakeren NordicBet være selvskrevet til en ministerpost, hvis Lars Løkke Rasmussen skal fordele dem efter det kommende folketingsvalg.

Søren Gade, der forlod direktørposten i Landbrug & Fødevarer i september sidste år, måtte for fem år siden trække sig som minister efter flere skandaler i forsvaret relateret til den såkaldte jægerbogssag, men ifølge NordicBet vil det ikke skade hans muligheder for at komme helt til tops i en ny blå regering. Bookmakeren betaler således blot pengene 1,40 gange igen, hvis Gade er minister den 1. oktober 2015.

"Søren Gade var en af de største stemmeslugere ved folketingsvalget i 2007 og en meget populær minister indtil 2010, hvor han måtte trække sig. Han er stort set sikker på at blive valgt ind og har et særdeles tæt forhold til den måske kommende statsminister, Lars Løkke Rasmussen, som får brug for erfarne og ikke mindst populære ansigter til sit ministerhold. Når man dertil lægger, at Venstre med en valgsejr kommer til at sidde på langt hovedparten af ministerposterne, er vi ikke længere i tvivl om, at Søren Gade vil være en af de udvalgte," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Søren Gade stiller op for Venstre i Aalborg Vest-kredsen.

Er Søren Gade minister den 1. oktober 2015?

Ja 1,40

Nej 2,70

Find spillet på www.NordicBet.dk Betsafe.dk> under Politik & Finans - Folketingsvalg 2015