BetXpert liveblog fortsætter successen og løber igen af stablen søndag d. 6. maj, hvor der venter flere spændende fodboldkampe. Blandt de mest ventede kampe er det danske derby mellem mesterskabskandidaterne fra Brøndby og de forsvarende mestre fra FC København. Følg med, når bloggen går live klokken 14:00. 

Søndag åbner vi atter op for livebloggen her på Betpert, hvilket betyder, at vores livebloggere vil sidde klar og komme med deres spil-ideer på kampene, mens de er i gang. Denne gang er der masser af dansk fodbold på programmet, mens vi også vil have fokus på Premier League.

Første kamp på programmet er sæsonens første kamp i nedryknings-playoff fra den danske Superliga, når FC Helsingør tager imod Randers. Da de seneste runder i nedrykningsspillet reelt har været uden spænding, er dette en helt ny type kamp med meget på spil. Som sidste kamp på programmet har vi den anden kamp i Europa Playoff, når SønderjyskE tager imod Hobro.

Kigger vi mod det engelske, så jagter Manchester City rekorder, når de nykårede mestre tager imod Huddersfield, der endnu ikke er fri af nedrykning, mens der i London er lagt op til en storkamp mellem Chelsea, der jagter det spinkle håb om Champions League og Liverpool, der netop har spillet sig i Champions League finalen.

Dagens måske mest ventede kamp foregår i Superligaens mesterskabsspil, når brandvarme Brøndby skal på besøg i Parken, hvor ærkerivalerne fra FC København venter. Brøndby ligner et rigtig godt bud på nye danske mestre, mens FC København skal bruge point i jagten på europæisk fodbold i den kommende sæson.

Her er det fulde søndagsprogram:

Søndag den 6. maj 2018 fra kl. 14:00: Søndagsblog

Dagens udvalgte TV-kampe:
14:00 FC Helsingør - Randers (Canal 9)
14:30 Manchester City - Huddersfield (TV3 Max, Viaplay)
16:00 FC København - Brøndby (3+, Viaplay)
17:30 Chelsea - Liverpool (6'eren)
18:00 SønderjyskE - Hobro (Canal 9)

Klik dig ind på BetXperts liveblog her. Vi ses søndag klokken 14:00.