Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Chelsea har fra starten af sæsonen været én af favoritterne til at ende i top 4. Efter en skidt periode i foråret, og i takt med at Tottenham stormede fremad, så virkede det lige pludselig usandsynligt, at Conte’s blå tropper ville havne på de Champions League-givende pladser. Nu øjner der sig dog en lille chance, hvilket Danske Spil* kan aflæse i oddsændringerne.

- Set henover sæsonen, så har vi justeret oddset gevaldigt på Chelsea til at ende i top 4. Fra sæsonstart og frem til slutningen af februar lå det fra 1,25 til 1,90. Chelsea tabte så deres afgørende kampe mod Manchester United, City og Tottenham i foråret, og så steg oddset til 23,00. Det gjorde det også fordi, at Tottenham i samme periode vandt deres kampe, udtaler oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike og fortsætter:

- Nu ændres kurven så igen. Chelsea har vundet deres seneste fire kampe, hvorimod Tottenham kun har kunnet skrabe fire point sammen. Oddset på Chelsea er derfor faldet fra 23,00 til 4,50. Det er et markant fald. Tottenham er dog stadig favoritter til at havne i top 4, hvilket odds 1,08 også indikerer.

- Tottenham har et forspring på to point ned til Chelsea. Derudover har de også to relativt lette kampe tilbage. De skal møde Leicester og Newcastle hjemme, og begge hold har absolut intet at spille for. Leicester virker nærmest til at være gået helt i stå. De har hentet ét point i deres sidste fem kampe, mens Newcastle har fået seks. Fire point er altså nok til at Tottenham slutter foran Chelsea, da de har en bedre målscore. Det er de forskellige faktorer som gør, at vi har Tottenham som storfavoritter, siger Peter Emmike.

Hvis du gerne vil spille på hvem der havner i top i Premier League, så kan du gøre det her.