Der var rigeligt med overraskelser i den forgangne uges OddsXpert konkurrence, store såvel som små. Upåagtede Southend slog mægtige Manchester United (7,50), Rosenborg tabte hjemme til Brann (4,30), Werder Bremen måtte strække våben mod Borussia Dortmund (6,25), AC Milan måtte se sig slået af Roma (3,75) og formstærke OB måtte afgive alle tre point til FC Nordsjælland (4,75).

Flere deltagere havde luret Manchesters fald i Southend, og fik dermed en god start på ugen, men ingen kunne modstå slutspurten fra "Kelmegaard"! Efter tre forkerte spil på ugens første tre dage, satte "Kelmegaard" tempoet i vejret og ramte højeste odds på de resterende fire dage. Med 12,05 point totalt, smuttede "Kelmegaard" lige nøjagtigt forbi "Jr-Pires" og "sats" med henholdsvis 11,85 og 11,50 point.

For sejren belønnes "Kelmegaard" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Månedskonkurrencen

Vi er godt og vel halvvejs i november måneds OddsXpert konkurrence, hvor "hagen" har fået skabt et hul ned til et tæt forfølgerfelt. 18,00 point er skrabet sammen indtil videre, hvor nærmeste forfølger i øjeblikket er "Mad Dog" med 15,17 point. Efter ham følger en mindre flok som alle ligger lige over 13 point.

Dog er intet afgjort endnu, med masser af spilledage tilbage! Og er du ikke kommet med i udbryderfeltet i november-konkurrencen, så fortvivl ej! I dag mandag skydes en ny ugekonkurrence igang, og du kan deltage på:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.