To forbiere i midtugen kunne ikke holde "Goofy29" tilbage i OddsXpert-konkurrencens uge 28.

Efter flotte fuldtræffere mandag og tirsdag - til odds 3,25 og 4,0 - ramte han forbi både onsdag og torsdag. Men han gav ikke op og ramte plet de følgende tre dage. Søndag med ettallet i Helsingborg-Elfsborg til odds 2,7. Samlet pointtal blev 7,26: nok til at overhale "nicklashansen" der lå i spidsen, men søndag nøjede med odds 1,57.

Goofy29 snuppede dermed konkurrencens førstepræmie på 700 kr (indsættes på en Sportingbet-konto).

Andenpræmien på 300 kr går til nicklashansen der fik 6,79 point.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.