Der vrimler med lækkerbiskner i europæisk fodbold for tiden. I tirsdags var vi vidne til et sandt drama på Allianz Arena, hvor Ivica Olic med sit mål i de døende minutter af kampen mod Man United gav Bayern München et pænt udgangspunkt inden returkampen på Old Trafford. 

I aftes dannede Emirates Stadium rammen om et dramatisk møde mellem to af verdens for tiden mest seværdige fodboldklubber, de teknisk funderede Arsenal og FC Barcelona - en kamp der endte 2-2 via et engelsk chok-comeback og en meget sen udligning på straffespark. 

Og for at det ikke skal være nok, byder den kommende weekend på en engelsk gyser mellem Premier Leagues øjeblikkelige etter og toer; henholdsvis Manchester United og Chelsea. 

Ja, fokus - også danskernes - er i høj grad rettet mod den udenlandske fodboldscene for tiden.

FCK-OB i Parken
Men… vi behøver faktisk ikke at skimte ud over landets grænser for at finde spændende fodbold på højt niveau. Dansk fodbold har i de senere år været i rivende udvikling, og det kan fortsætte de næste mange år frem.'

FCK og OB er som i sidste sæson i et parløb om mesterskabet og den forjættede CL-billet. I Skærtorsdagens runde kan vi således blive klogere på, hvem der får muligheden for at repræsentere Danmark på den fornemmeste europæiske fodboldscene, Champions League anno 2010/2011. 

Spørgsmålet er blot, om kampen giver et entydigt svar på klubbernes indbyrdes styrkeforhold, eller om vi sidder tilbage med ligeså mange ubesvarede spørgsmål som nu.


BetXperts andre torsdagstips
Hold også øje med vores andre spilforslag. Vi har tips til tennis, dansk ishockey samt ikke mindst dagens kvartfinaleopgør i Europa League.

Se analyseoversigten på forsiden af http://www.betxpert.com/ eller her.